reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja nawet nie wiem co mam teraz robić 😭, odstawić progesteron, powtórzyć betę w sobotę? Ale przecież co z 1 nie zrobi się nagle 100... chyba bym już to jeb.ne zero wolała, bo teraz kasuje sobie głowę co zjeb...alam 😭

Kochana nie win się! Nic złego nie zrobiłaś... Nie Twoja wina ☹️ pier.dolony niesprawiedliwy los 😥😥😥

reklama
Mam wyniki, nie wiem już kompletnie co myśleć [emoji2962] oczywiscie jest lipa, ale beta nie jest zero jak zawsze, tylko całe 1 , wiec ze niby może doszło do implantacji i coś zrobiłam, nie wiem za dużo pracowałam, chodziłam?
Przykro mi kochana [emoji17][emoji17] niestety nie mamy wpływu na to[emoji22][emoji22][emoji22] a brałaś embrioglue?

Mam wyniki, nie wiem już kompletnie co myśleć 🤯 oczywiscie jest lipa, ale beta nie jest zero jak zawsze, tylko całe 1 , wiec ze niby może doszło do implantacji i coś zrobiłam, nie wiem za dużo pracowałam, chodziłam?
Kochanie tak mi przykro. Trzymaj sie serduszko , ochlon prosze ale sie nie poddawaj ❤

Mam wyniki, nie wiem już kompletnie co myśleć 🤯 oczywiscie jest lipa, ale beta nie jest zero jak zawsze, tylko całe 1 , wiec ze niby może doszło do implantacji i coś zrobiłam, nie wiem za dużo pracowałam, chodziłam?
Kochana tak mi przykro!!! Kurde nic więcej nie mogłaś zrobić bo ja po pierwszym transferze leżałam plackiem jak jajko się zachowywałam a beta wynosiła dokładnie 0.2... Jeszcze będzie dla Ciebie dzień na uśmiech, musisz w to wierzyć 😘 😘 😘 😘

Ja nawet nie wiem co mam teraz robić 😭, odstawić progesteron, powtórzyć betę w sobotę? Ale przecież co z 1 nie zrobi się nagle 100... chyba bym już to jeb.ne zero wolała, bo teraz kasuje sobie głowę co zjeb...alam 😭
Nic nie zjebałaś 😘 po prostu to nie ten zarodek albo immuno masz skopane. Bardzo mi przykro. Mega Ci kibicowałam 😥 masz jeszce jakies zarodki?

Właśnie dzwoniłam do lekarza, już mi potwierdził ze lipa,mam wszystko odstawić.
Dziękuje Wam bardzo wszystkim za słowa wsparcia, kciuki i ze wierzyłyscie.
Muszę teraz to trochę przetrawić, bo jest mi naprawdę cholernie zle 😭
Ściskam mocno i życzę wszystkim powodzenia ❤❤❤

Przytulam Cię wirtualnie z całych sił kochana 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️ to jest tak cholernie niesprawiedliwe... ☹️

reklama
A najlepsze było to że taka głodna po punkcji byłam że dwa duże kebaby wpierdzielilam jak tylko wyszłam z kliniki... I po co w zaleceniach piszą że dieta lekkostrawna jak ja i tak się do tego nie stosuje [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960]
Nooooo, moja dziewczyna 😜. Żarłok 😂

Do góry