Łotóż to [emoji16] teraz to już i tak popij wodą [emoji4][emoji4][emoji4] co ma być to będzie [emoji16]Już były tutaj dziewczyny gdzie zapładniania im więcej komórek. Teraz nie ma co już się denerwować. Może tym razem będzie inaczej i tego się trzymamy.
reklama
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Tyle jajec? jak Ty to nosiłaś w organizmie kobieto?
Biedny ten chłop Twój... już widze jaka byłaś spokojna i opanowana z tyloma jajcami
Biedny ten chłop Twój... już widze jaka byłaś spokojna i opanowana z tyloma jajcami
kolor nadzieji
Dopiero od 12dc brałaś? Mi kazał od 1dc.
Tak, ja od 12dnia cyklu w zależności od lekarza od 3 do 4 tabl dziennie
Kobieto ja to ta bardziej opanowana w tym związku jestem ja nosiłam jajca a on miał humory [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] taki u nas podział ról jest [emoji23][emoji23][emoji23]Tyle jajec? jak Ty to nosiłaś w organizmie kobieto?
A najlepsze było to że taka głodna po punkcji byłam że dwa duże kebaby wpierdzielilam jak tylko wyszłam z kliniki... I po co w zaleceniach piszą że dieta lekkostrawna jak ja i tak się do tego nie stosuje [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960]
@Camilleka kochana masz już wynik??
Właśnie dostałam maila ze już są, to akurat coś strona nie działa i nie mogę się zalogować , no ja pierdziele!@Camilleka kochana masz już wynik??
Jejku kochana co za nerwy nie puszczam kciukówWłaśnie dostałam maila ze już są, to akurat coś strona nie działa i nie mogę się zalogować , no ja pierdziele!
Właśnie dostałam maila ze już są, to akurat coś strona nie działa i nie mogę się zalogować , no ja pierdziele!
Trzymam ogromne kciuki
reklama
Wesoła_Aga
08.10 – pierwsza beta @Camilleka
08.10 – punkcja @Joko86
08.10 – wizyta /USG @Ananasowa93
ja też trzymam
08.10 – punkcja @Joko86
08.10 – wizyta /USG @Ananasowa93
ja też trzymam
Podziel się: