reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Serio? [emoji3059]Szok[emoji3]Ja właściwie nigdy nic nie wygrałam, żadne totki lotki czy coś. Trzymam kciuki żeby było z tego zdrowe dziecko[emoji3059][emoji3059][emoji3059]a najlepiej nie jedno!!! [emoji110][emoji110][emoji110]
Mów gdzie tą czekoladę podesłać [emoji11][emoji11][emoji11] pomyliłaś się tylko o jedną komórkę [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960] w totka zagraj [emoji11][emoji11]

Cześć :) dotychczas przeglądałam Wasz wątek raz na jakiś czas, ale niestety po dzisiejszym negatywnym teście po kolejnej IUI czas na stałe przenieść się z wątku IUI do in-vitro, tak więc chciałam się tylko przywitać i śledzić już Was na bieżąco :)
Witamy [emoji3589] opowiedz nam coś o sobie [emoji8]

Mów gdzie tą czekoladę podesłać [emoji11][emoji11][emoji11] pomyliłaś się tylko o jedną komórkę [emoji2960][emoji2960][emoji2960][emoji2960] w totka zagraj [emoji11][emoji11]
Mój lotek totek już coraz bardziej się w brzuchu rozpycha, za drugim ciężko nadążyć. Więc milionowe wygrane zostawię już innym🥰a ja w Warszawie😊w sumie to czekoladą z orzechami nie pogardzę 😂😂😂😘😘😘

Mój lotek totek już coraz bardziej się w brzuchu rozpycha, za drugim ciężko nadążyć. Więc milionowe wygrane zostawię już innym[emoji3059]a ja w Warszawie[emoji4]w sumie to czekoladą z orzechami nie pogardzę [emoji23][emoji23][emoji23][emoji8][emoji8][emoji8]
Będę śmigać na transfer na Mokotów to podrzucę [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
Do góry