reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ciąża ciąża i zaczęły się pierwsze schody, co prawda pisałam na ciężarówkach, ale tutaj może ktospadły mi bazofile, limfocyty % i eozynofile % , reszta w normie albo w dolnej granicy normy, nie czuję żadnej infekcji itp. i trochę się zmartwiłam, miesiąc temu miałam limfocyty % minimalnie poniżej normy a tu widzę poszły też inne wyniki. Może ktoś miał podobnie, można jakoś podnieść? Udało mi się dorwać wizytę u hematologa na dziś to też sprawdzę co on na to.
To tylko rozmaz.....nic złego się nie dzieje. W ciąży parametry krwi mogą odbiegać od norm i jest to całkowicie normalne.

To ja mam narazie brać estrofem do 8dc 6mg na dobę ale szczerze wolałabym już nie brać żadnych zastrzyków[emoji849]
Do końca trzeba wierzyć, bo kto jak nie my? Testy często nie wychodzą tak słyszałam, beta prawdę Ci powie i ja wierzę że bedzie dobrze!! Musi [emoji110] [emoji110] [emoji110] [emoji110]

Czytałam niedawno artykuł że sami przyciągamy zlo lub dobro. Zawsze zresztą wyznawałam zasadę że pozytywne myślenie to już połowa sukcesu. Trafiłam też na taki post na facebooku (ja wiem, że to pół żartem pół serio ale daje do myślenia, że wszystko co nas spotyka nie dzieje się bez przyczyny) : o kobiecie która się skarżyła, że wszystko nie tak, że spóźniła się do pracy bo samochód się zepsuł, że oblała się kawą i musiała przebierać, że zapomniała portfela i musiała się cofać do domu żeby zrobić zakupy itp
a odpowiedzi Boga o samochód, że się zepsuł bo po drodze miałaby wypadek w którym by zgineła, o kawę że sukienka była źle zszyta i pekłaby dziś na szwach robiąć jej wstyd w pracy, o portfel, że musiał zostać w domu bo zostałaby okradziona itp...
Głowa do góry!!! Dla każdego kiedyś bedzie świecić jego własne słońce, w odpowiednim momencie [emoji295][emoji274][emoji16]

Tak, ja miałam i do tej pory mam estrofem 5mg na dobę + diphereline 0,1 mg 14 zastrzyków mialam. 3 dni przed kriotrasnferem diphereline odstawiałam a włączałam luteinę i lutinus.

Hej lalki, ja już po [emoji11][emoji11] głowa mnie boli spać się chcę lecę do wyrka [emoji11][emoji11][emoji11]
Dobrze Ci...
A ja mam dzisiaj taką atmosferę w pracy, że chciałabym zajść w ciążę choćby po to, żeby nie patrzeć na swojego bosa przez jakiś czas 😔
Zawsze myślałam że nie brałabym zwolnień, ale na podstawie dzisiejszego dnia, bez skrupułów... 😡😡😡😡😡

Dobrze Ci...
A ja mam dzisiaj taką atmosferę w pracy, że chciałabym zajść w ciążę choćby po to, żeby nie patrzeć na swojego bosa przez jakiś czas 😔
Zawsze myślałam że nie brałabym zwolnień, ale na podstawie dzisiejszego dnia, bez skrupułów... 😡😡😡😡😡
A ja zaraz do dentysty... Już siedzę całą spocona :o

reklama
Do góry