reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane, po ostatnich złych wiadomościach zamknęłam się w swoim małym domku i sobie cicho łkam......
Dobrze, że mam książki to się udaję w ich świat....obecnie "Ciemniejsza strona Greya". Duża ze mnie dziewczynka, ale lubię takie bajki....

Czytam Was i trzymam kciuki za wszystkie starania i cieszę się z ciągłych dobrych wiadomości! Oby tak dalej!!!

Od dziś jestem na antykoncepcji.....a naiwnie myślałam 3 lata temu, że już never ever :(

Oby to miało jakiś sens!

reklama
Lawendowy_sen - nie mam zamiaru przesadzać z uspokajaczami. Ale dr i tak był zabawny :-D
Właśnie dorwałam fajną relaksującą muzyczkę i zastanawiam się nad kupnem płytki przez net, a w zasadzie mp3. Kiedyś tutaj jakaś dziewczyna podała linka do uspakajającej muzy i właśnie z niego korzystam :-D
Kobiety w ciąży | Radio • Muzyka • Piosenki • Dla dzieci | Radio4baby mega polecam i przyszłym mamusiom i mamusiom.

Drk takie to trochę dziwne, ale żeby mieć maluszka trzeba właśnie zacząć od takich tabletek :-) i głowa do góry, bo już jesteś coraz bliżej!

sony - widzisz!! A tak sie martwilas!! Wiedzialam, ze jest dobrze, tak ladnie beta Ci przyrastala.. Gratulacje i dbaj o siebie !!!

sylwia - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beta - wspolczuje :( przykro mi bardzo!!!

Dziewczynki, trzymajcie kciuki za mija bete jutro i usg... Ostatnio bete robilam tydzien temu i nie mam pojecia co sie tam u mnie dzieje. Mam wielkiego stresa... No i mam nadzieje ze te moje jajniki po tygodniu zmniejszyly sie chociaz o centymetr...

A ja myslalam ze najgorsze to czekanie na pierwsza bete... Ale ten stres jest tylko wiekszy!

Dziewczynki, trzymajcie kciuki za mija bete jutro i usg... Ostatnio bete robilam tydzien temu i nie mam pojecia co sie tam u mnie dzieje. Mam wielkiego stresa... No i mam nadzieje ze te moje jajniki po tygodniu zmniejszyly sie chociaz o centymetr...

A ja myslalam ze najgorsze to czekanie na pierwsza bete... Ale ten stres jest tylko wiekszy!

Milagors - kciuki już dzisiaj zaciskam mocno wobec tego &&&&&&. A betka to cały czas nie jest tak mega ważna, chociaż na pewno będzie u Ciebie wysoka.

reklama
Sony - kochana gratuluje - no nareszcie zobaczylas te twoje serduszko:) Gratulacje i spokojnej ciazy

Sylwia - jejciu gratulacje ogromne!!! Widzisz dobra passa trwa - wiedzialam ze bedzie dobrze - w koncu musi zostac nam to wszystko wynagrodzone - niech teraz betka przyrasta i zdrowej spokojnej ciazy

Gosia - no to czekamy na betke do jutra - ale tak jak piszesz sikaniec juz jest wiec nie moze byc inaczej jak pozytywnie. Gratuluje Mamusiu

Betka bardzo mi przykro ze tobie sie nie udalo - kurcze strasznie przykro zwlaszcza ze tu takie dobre wiadomosci... no musisz jakos to przetrwac i sie nie poddawac - dzisiaj pewnie to zadne pocieszenie ale zobaczysz bedzie jeszcze lepiej i napewno tez sie doczekasz swojego maluszka. Rozumiem ze masz jakies mrozaczki tak??

Gotadora - piekny obrazek z tym chlopcem az mi sie lezka zakrecila...

Malinus - jutro &&&&&&&& zacisniete na maksa - ja criotransfer mam w czwartek takze dwa dni po tobie... ja biore tylko progesteron dopochwowo rano i wieczorem to pielegniarka nie kazala mi go rano brac wezme go dopiero po transferze... ale tu moze sa inne zasady...

KUdre dziewczyny naprodukowalyscie tyle ze konca nie widac mala przerwa w nadrabianiu ide kawke sobie zrobic... cdn

Do góry