Malinuś - kochana nie przejmuj się wyciekaniem itp. Te leki mają to do siebie właśnie, że nawet upławy lekkie mogą po nich być. Weź lekarstwa zgodnie z zaleceniami i nic nie omijaj. Mi lekarz kazał normalnie brać leki przed transferem.
Sylwia_1985 - gratulacje wielkie. Dużego przyrostu betki Ci życzę.
Gosia_1983 - skoro wychodzą testy sikane ( z bladymi kreskami) to na pewno jest betka pozytywna. Także wynik jutrzejszy będzie tylko potwierdzeniem tego.
SonySony - cieszę się mega, że już wreszcie usłyszałaś serduszko i że wreszcie możesz wrzucić na luz.
Betka262 - przykro mi bardzo, ale najważniejsze, że się nie poddajesz i masz zamiar dalej walczyć.
A ja po transferze już jestem ( miałam nawet przed 13.30
, a myślałam, że opóźnienie będzie i ciut opróżniłam pęcherz, potem musiałam nadrobić z piciem). Z 4 oocytów
został mi się 1 zarodek - 6 bl, kl II, ale dr powiedział, że prawidłowo się rozwija (
3 dzień już dzisiaj jest) i mam go w brzusiu. Mam nadzieję, że zostanie ze mną do końca 9 m-ca. Niestety 1 oocyt był nieprawidłowy, a dwa inne mimo, że zapładniane przez ICSI nie zapłodniły się łobuzy.
Testować mam 09.03.2013, a wcześniej, tzn. 04.03.2013 - progesteron sprawdzić sobie.
I coś jeszcze jak się zapytałam czy mogę brać jakieś leki na uspokojenie to lekarz powiedział, że wszystkie ziołowe bez recepty i jak chcę to nawet wiaderko waleriany mogę wypić
Czym mnie mega rozbawił.