Brawo [emoji16][emoji16][emoji16]Dziękuję za kciukasy [emoji3][emoji3][emoji3]
16dpt3 betka 958 przyrost nadrobił oby tak dalej )))
reklama
katarzyna86
Fanka BB :)
Super oby tak dalej, u mnie 15dpt 2 dniowego było 296.Dziękuję za kciukasy
Evela.6
Pięknie [emoji3590] niech rośnie [emoji123][emoji110]Dziękuję za kciukasy [emoji3][emoji3][emoji3]
Bardzo ładnie !brawoooo❤Dziękuję za kciukasy
katarzyna86
Trzymam kciuki bardzo i teraz już tylko pęcherzyk, serduszko albo i dwa i całe to szaleństwoDziękuję za kciukasy
Dziękuję,że pytasz. Nasza księżniczka przyszła wczoraj na świat jest cudowna, wazy 3400 i długa na 57 zwalniam brzuszek dziewczyny walczcie, bo naprawdę warto
Gratulacje, jest piękna! Niech się zdrowo chowa
Wesoła_Aga
Trochę schodzę z tematu in vitro, ale muszę się odstresować bo na 19.10 zapisałam się na badania prenatalne i pappa, wybrałam jednak dr. Węgrzyna. Może ktoś zna jakąś stronę do bezpłatnej nauki języka włoskiego lub hiszpańskiego?
Wymowa hiszpańska od podstaw - Ebrio.pl
Czy wymowa hiszpańska jest łatwa? Sprawdź jak czytać po hiszpańsku. Poznaj alfabet hiszpański i zasady wymowy.
www.ebrio.pl
na taki sam początek to korzystałam z tych stron
katarzyna86
Dziękuję
Wymowa hiszpańska od podstaw - Ebrio.pl
Czy wymowa hiszpańska jest łatwa? Sprawdź jak czytać po hiszpańsku. Poznaj alfabet hiszpański i zasady wymowy.www.ebrio.pl
na taki sam początek to korzystałam z tych stron
reklama
JestemMama!
Omg... Wczoraj rozpaczałam a dzis nie wiem co ze sobą zrobić oczy same mi się zamykają ale jest mi niedobrze i nie mogę spać na ninja warrior dziś płakałam jak uczestnicy wpadali do wody dalej się boję co z moim największym szczęściem, moim oczkiem w głowie, moim ukochanym, długo wyczekanym i wytęsknionym dzieckiem powiem wam że chciałam isc jutro znów na betę. Ale tak naprawdę nie ma sensu iść, we wtorek juz lekarz i wszystko się wyjaśni. Co ma być to będzie i zostawiam to w rękach Boga, chodź w głębi serca wierzę ze będzie dobrze juz sie uspokoiłam,ta wczorajszą beta była mi. Jednak potrzebna ale powiem wam że jedna rzecz jest pewna.... Otóż będę we wtorek płakać to jesy pewne... Albo ze szczęścia (oby trzymajcie kciuki żeby były to łzy szczęścia) albo z bólu (oby nie) a teraz idę spróbować przybrać pozycje do spania abym mogła zasnąć a moje chwilowe mdłości przeszły dobranoc
Podziel się: