reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej dziewczyny ja z innego wątku, obecnie w ciąży w 4miesiacu.
Zostal mi intralipid 6 opakowan całych. Jeżeli ktoś zainteresowany to priv.

Trochę schodzę z tematu in vitro, ale muszę się odstresować bo na 19.10 zapisałam się na badania prenatalne i pappa, wybrałam jednak dr. Węgrzyna. Może ktoś zna jakąś stronę do bezpłatnej nauki języka włoskiego lub hiszpańskiego?

na taki sam początek to korzystałam z tych stron :)

reklama
Omg... Wczoraj rozpaczałam a dzis nie wiem co ze sobą zrobić 😱🤦‍♀️ oczy same mi się zamykają ale jest mi niedobrze i nie mogę spać 🤦‍♀️🙈😔na ninja warrior dziś płakałam jak uczestnicy wpadali do wody 🤣🤣🤣🤣 😱🙈 dalej się boję co z moim największym szczęściem, moim oczkiem w głowie, moim ukochanym, długo wyczekanym i wytęsknionym dzieckiem ❤️ powiem wam że chciałam isc jutro znów na betę. Ale tak naprawdę nie ma sensu iść, we wtorek juz lekarz i wszystko się wyjaśni. Co ma być to będzie i zostawiam to w rękach Boga, chodź w głębi serca wierzę ze będzie dobrze ❤️juz sie uspokoiłam,ta wczorajszą beta była mi. Jednak potrzebna ❤️ ale powiem wam że jedna rzecz jest pewna.... Otóż będę we wtorek płakać to jesy pewne... Albo ze szczęścia (oby trzymajcie kciuki żeby były to łzy szczęścia) albo z bólu (oby nie) a teraz idę spróbować przybrać pozycje do spania abym mogła zasnąć a moje chwilowe mdłości przeszły 🙈 dobranoc 😘😘😘❤️

Do góry