Dodane [emoji8]
Dziękuje !
reklama
To albo się będę z Wami cieszyć, albo picW urodziny mojego M [emoji6]
Evela.6
Fanka BB :)
[emoji1787] Dopisane!pamiętaj nie skacz na trampolinie [emoji6]Evela ja się jeszcze ciagle zastanawialam kiedy zrobię ta betę [emoji81], ale chyba wytrwam tym razem te 10 dni po raz pierwszy [emoji1377]. Wczoraj miałam na zabiegu jedna z moich ulubionych klientek ginekolog i mi mówiła ze mam nie myśleć, żyć normalnie i czekać 10 dni i nie wysyłać jej smsa wcześniej [emoji777] [emoji23] z zakazów dźwiganie ciężarów i nie skakać na trampolinie [emoji23], ona to się już wpisała w to moje invitro, bo to ona mnie popchnęła 3 lata temu do robienia badań i zaalarmowała ze coś może być nie tak.
Wiec proszę wpisz mnie na betę na 8.10 [emoji86] [emoji8]
@Liliana87 jak się czujesz? To już za niecały tydzień tak przepisowo
Czekamy tutaj wszystkie!
Czekamy tutaj wszystkie!
kurczę, a pewnie miała taką chęć[emoji1787] Dopisane!pamiętaj nie skacz na trampolinie [emoji6]
nieagatka
Dopuszczamy tylko jedna opcje [emoji16]To albo się będę z Wami cieszyć, albo pic [emoji12][emoji12][emoji12][emoji8][emoji8]
bym poskakalakurczę, a pewnie miała taką chęć
Dzis nie pracuje i pojadę chyba do Ikeii, bo tak leje u nas i jest brzydko, ze muszę poprawić humor i @Natsnats mi ochoty narobiła , nie wiem jeszcze po co, ale przecież tam zawsze coś znajdę, tym bardziej ze właśnie wypłata mi weszła na konto
łooooo pani, zazdro I o ikeeę i o wypłatę Ja do najbliższej Ikei mam prawie 200km Napisz co tam sobie sprawiłaśbym poskakala
Dzis nie pracuje i pojadę chyba do Ikeii, bo tak leje u nas i jest brzydko, ze muszę poprawić humor i @Natsnats mi ochoty narobiła , nie wiem jeszcze po co, ale przecież tam zawsze coś znajdę, tym bardziej ze właśnie wypłata mi weszła na konto
A wiesz, że ja mam taką mini trampolinę do ćwiczeń Ale zapał minął i leży w kącie
No pewnie ze napisze Ty z ta trampolina to jak ja ze steperem, kupiłam i mąż mówi ze jedyne ćwiczenie które do tej pory zrobiłam, to wyciągnęłam z kartonu i tak sobie stoi w kącie, a teraz przecież nie będę popylac na stepperzełooooo pani, zazdro I o ikeeę i o wypłatę Ja do najbliższej Ikei mam prawie 200km Napisz co tam sobie sprawiłaś
A wiesz, że ja mam taką mini trampolinę do ćwiczeń Ale zapał minął i leży w kącie
reklama
Evela.6
Ale piąteczek przed Tobą! Zazdroooo [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23] bym poskakala
Dzis nie pracuje i pojadę chyba do Ikeii, bo tak leje u nas i jest brzydko, ze muszę poprawić humor i @Natsnats mi ochoty narobiła [emoji23], nie wiem jeszcze po co, ale przecież tam zawsze coś znajdę, tym bardziej ze właśnie wypłata mi weszła na konto [emoji41][emoji851]
Podziel się: