reklama
U mnie tez się niewiele dzieje ale oprócz tego, ze spędziłam wiele godzin na ustaleniu gdzie mogę zrobić allo- mlr to udało mi się ustalić taka rzecz - podobno tylko w Łodzi albo w Krakowie w Prokocimiu robią...na całą Polskę. Na Prokocimiu nie ma miejsc ( ja jestem z Krakowa) bo nie zapisują i tylko w czwartki przyjmują ludzi z zewnątrz na jakiekolwiek badania i nie ma już miejsc na listopad ani grudzień ( bo może być znowu zamknięte). Wiec udało mi się ustalić, ze Gyncentrum robi to badanie i jest miejsce na listopad ale w Katowicach w diagnostyce tez robią i wysyłają na Prokocim do badania i zapisałam się na ten wtorek ( bo tylko W pierwszy i czwarty wtorek miesiąca robią to badanie)- wiec mam nadzieje, ze mi się uda!!! Wiec pojadę do Katowic żeby wysłali naszą krew z powrotem do Krakowa Ale oby się udało dostać i zrobić bo to badanie wydaje się być cenne jak złoto, takie jest rzadkie
A oprócz tego zrobiłam sobie gorąca czekoladę do picia, taka z ciemna czekolada 70% i z ksylitolem zamiast cukru...tak się zaslodzilismy z mężem, ze musieliśmy sobie banię strzelić żeby mi się przegryzło w brzuchu bo myślałam, ze się porzygam
A oprócz tego zrobiłam sobie gorąca czekoladę do picia, taka z ciemna czekolada 70% i z ksylitolem zamiast cukru...tak się zaslodzilismy z mężem, ze musieliśmy sobie banię strzelić żeby mi się przegryzło w brzuchu bo myślałam, ze się porzygam
Ze tak pozniej trzeba się na golasa witać?A też Ci mówił, że mąż musi się cały rozebrać i wykapac zanim się chociaż z tobą przywita po przyjściu z pracy ?
@Gonia0605 bardzo się cieszę ze znaleźliście przyczynę! przynajmniej wiesz w czym był problem i można postarać się to naprawić
Agnieś191
Fanka BB :)
Który to dzień stymulacji? Jakie masz amh?Więc tak to wygląda 12 szt po 13-10mm, LH 0,91 estradiol 456,6... Co o tym myślicie? Dr mówiła że jest potencjał
Dziś 6 ds czyli wyniki po 5dniach stymulacji. Mam wysokie amh bo mam pcos [emoji17]Który to dzień stymulacji? Jakie masz amh?
Gonia0605
Tak, to wielka ulga, bo najgorzej to nie mieć diagnozy i nie mieć wyników... Oczywiście wolę być ostrożną optymistką, ale myślę że większej szansy nigdy nie mieliśmy...Ze tak pozniej trzeba się na golasa witać?
@Gonia0605 bardzo się cieszę ze znaleźliście przyczynę! przynajmniej wiesz w czym był problem i można postarać się to naprawić
Ps. Takie witanie na golasa mogłoby być ciekawe
Wesoła_Aga
A tak się zastanawiałam przed chwilą czy tylko ja już nie śpię...
Powodzenia..!
Ja dzisiaj pędzę do Łodzi do immunologa
do kogo chodzisz w Łodzi? bo ja z Łodzi
Gonia0605
Jestem z Warszawy i tu mam klinike in vitro. W Łodzi byłam u Pa.śnik.a w APC, bo nie było szans zapisać się do niego w Warszawie...do kogo chodzisz w Łodzi? bo ja z Łodzi
Wesoła_Aga
Dziewczyny dzownili z kliniki ryczeć się chce..coś jest nie tak...żadna z 6 moich komorek sie nie dzieli...nasienie bylo dobre...
Jak to kurde możliwe...
No szlak by to wziął no!
Ale to się gmatwa wszystko.....
Bardzo mi przykro
reklama
annemarie
Oczywiscie,szalej ze szczescia,rob testy,spiewaj do brzucha,bajki czytaj.. tylko pozytywne rzeczy rob.To jest naprswde najpiekniejszy okres w zyciu.Ja chyba zawału dostanę jak zobaczę na usg że wszystko jest dobrze ❤ że serduszko bije ❤Dalej mam mętlik w głowie jednak serce mi podpowiada że będzie wszystko dobrze ❤ odliczam dni i godziny do wizyty❤ Co ma być to będzie ❤ 2 testy jeszcze mam do użycia myślę że zrobię w sobotę i poniedziałek jestem testo manka każdy ma jakieś zboczenie ja w końcu po tylu latach zobaczyłam 2 kreski i ciesze się z nich jak dziecko ❤ wstręt do zapachów pozostał więc jest wszystko dobrze ❤ Musi być wiedzę w to ❤ kiedyś będę mojemu maleństwu opowiadać jaki stres przywalam i będziemy się z tego smiac ❤ wiem że tak będzie w końcu JESTEM W CIĄŻY!!!! Po tylu latach starań, tyłu wylanych łzach tyłu nerwach i niepewności ❤ Kocham to maleństwo najbardziej na świecie ❤
Podziel się: