reklama
Goniu, to cudowne wiadomości . Oczywiście, nie cieszę się z tego, że masz niektóre złee wyniki, ale z tego, że będziesz teraz wiedziała z jakim wrogiem walczyszDziewczyny, jestem po wizycie u Pasikonika . Powiedział że w moich wynikach spokojnie można się dopatrywać przyczyny niepowodzeń. Brakowało mu tylko jednego wyniku, aby zdecydować jak silne leczenie immunosupresyjne zastosować. Do tego oczywiście heparyna. Brakuje mi dwóch najważniejszych Kir-ów, które mogłyby pomóc zarodkow, mam tylko 2, dość słabe. Do tego powiedział że poziom NK jest ogromny, więc musiało się nie udawać...
Wynik poziomu cytokin za 2 tygodnie, 2 listopada konsultacja i można działać
Cieszę się razem z tobą . Fajny jest Jaruś, co nie? Wychodzi się od niego pełnym nadzieji
annemarie
Fanka BB :)
I masz za swojepsioczenie przynioslo efektyWiecie Co... Serio. Dziękuję wam za te o pierdziele.... Za te "kopy w dupe" dziś już nic nie przypomina wczorajszych objawów... Ale dodatkowej luteiny nie przestaje brac ❤ teraz czekam na 6 godzina 18:00 aż zobaczę moje małe wielkie cudo ❤ wiem że będzie wszystko dobrze, wierzę w to z calego serca ❤juz sie doczekac nie mogę ❤ a dzis jeszcze do tego doszły delikatne mdłości, wymioty i zgaga jak sobie z tym radzicie??
JestemMama!
Ja chyba zawału dostanę jak zobaczę na usg że wszystko jest dobrze że serduszko bije Dalej mam mętlik w głowie jednak serce mi podpowiada że będzie wszystko dobrze odliczam dni i godziny do wizyty Co ma być to będzie 2 testy jeszcze mam do użycia myślę że zrobię w sobotę i poniedziałek jestem testo manka każdy ma jakieś zboczenie ja w końcu po tylu latach zobaczyłam 2 kreski i ciesze się z nich jak dziecko wstręt do zapachów pozostał więc jest wszystko dobrze Musi być wiedzę w to kiedyś będę mojemu maleństwu opowiadać jaki stres przywalam i będziemy się z tego smiac wiem że tak będzie w końcu JESTEM W CIĄŻY!!!! Po tylu latach starań, tyłu wylanych łzach tyłu nerwach i niepewności Kocham to maleństwo najbardziej na świecieI masz za swojepsioczenie przynioslo efekty
katarzyna86
Prawdę mówiąc też trochę nie rozumiem tych zaleceń klinik żeby robić tak wcześnie bete, progesteron może i tak, ale wczesne robienie bety to zbędny stres. Też byłam w Invicta w Warszawie i Gdańsku, ale finalnie zrezygnowaliśmy min. przez to że było dużo rzeczy, które delikatnie mówiąc wydawały nam się zbędne a lekarza nie interesowała przyczyna problemów tylko namawiał na in vitro i to tą najdroższą opcję i słowem nie wspomniał, że możemy mieć dofinansowanie miejskie i refundację (mój mąż powiedział, że jego noga tam więcej nie postanie), zrobiliśmy tylko pełną genetykę na NFZ.Mi tez zawsze każą robić w 10dpt, tylko ze zawsze zaczynałam krwawić przed i robiłam w 7, beta była u mnie zawsze zero. U Ciebie coś się zadziało i z całego serca trzymam kciuki, żeby ruszyła beta. Popatrz na to tak, ze gdybys zrobiła betę w 10 dniu i ona by była wyższa i w normie, to byś nawet nie wiedziała jaka miałaś w 6dpt.
Nie trać nadzieji, ale tez przygotuj się na dwie opcje, bo wiadomo ze ta negatywna trzeba przeboleć, ja wierze, ze będzie ta pozytywna „opcja” ❤
Gonia0605
Wiem co masz na myśli i też się cieszę... I masz rację, dostaje się takiej nadziei, że teraz już będzie dobrze. Oczywiście powiedział że będę musiała ukryć się przed świateem, bo to leczenie naraża mnie na każde świństwo, ale co tam . Jest fajny i budzi zaufanieGoniu, to cudowne wiadomości . Oczywiście, nie cieszę się z tego, że masz niektóre złee wyniki, ale z tego, że będziesz teraz wiedziała z jakim wrogiem walczysz
Cieszę się razem z tobą . Fajny jest Jaruś, co nie? Wychodzi się od niego pełnym nadzieji
Nie będzie tak źle . Ja też się bałam immunopreji, a nawet w ogóle zasmarkalam podczas jej działaniaWiem co masz na myśli i też się cieszę... I masz rację, dostaje się takiej nadziei, że teraz już będzie dobrze. Oczywiście powiedział że będę musiała ukryć się przed świateem, bo to leczenie naraża mnie na każde świństwo, ale co tam . Jest fajny i budzi zaufanie
Gonia0605
A też Ci mówił, że mąż musi się cały rozebrać i wykapac zanim się chociaż z tobą przywita po przyjściu z pracy ?Nie będzie tak źle . Ja też się bałam immunopreji, a nawet w ogóle zasmarkalam podczas jej działania
klaudiaanita
@Czarna1985 @Mirka30 @sksk
Dziewczyny dawajcie terminy wizyt i porodu do kalendarza ❤ Niech się pięknie zapełnia
Dziewczyny dawajcie terminy wizyt i porodu do kalendarza ❤ Niech się pięknie zapełnia
reklama
NieeeeeeeA też Ci mówił, że mąż musi się cały rozebrać i wykapac zanim się chociaż z tobą przywita po przyjściu z pracy ?
Nawet gdyby, to byłoby ciężko, bo pracujemy w jednej firmie i razem dojeżdżamy autem . I zawsze o 10-tej przylazi do mnie do biura ,bo mu kanapki robię
Podziel się: