Lurde ja bym powtórzyła...Blastka 5 dniowa
reklama
Kurczę, to już chyba po ptakachBlastka 5 dniowa
Evela.6
Fanka BB :)
O kurde... Nie wygląda to za dobrzeBlastka 5 dniowa [emoji30][emoji30][emoji24][emoji24][emoji3064][emoji3064]
A mnie takie gadanie wku.wia... To po huk mi robi procedure jak wychodzi z założenia, że nic z tego nie będzie... [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]N
Ja trochę z tej mojej procedury drę łacha z moim lekarzem. Staram się te niezbyt dobre wieści obrócić w żart i gadam bzdury[emoji12]Tak się rozładowuję i łatwiej mi złapać dystans [emoji6] Lekarze lubią różne rzeczy gadać, często w zaleznosci od nastroju więc nie warto wszystkiego aż tak brać do serca [emoji111]
zrezygnowana
Nadrobiłam od wczoraj chyba 10 stron
I już nie wiem co komu miałam odpisać
Powiedzcie mi dziewczyny, bo już sama jestem tępą dzidą Od kiedy liczy się ciążę po transferze? Normalnie od pierwszego dnia okresu??
A to nie za wcześnie?? Jeszcze wynik może podskoczyć. U mnie 8dpt dwóch blastek było 44. Za 2 dni może powtórz??
Powiedzcie mi dziewczyny, bo już sama jestem tępą dzidą Od kiedy liczy się ciążę po transferze? Normalnie od pierwszego dnia okresu??
Mam wyniki 6dpt beta 3,5, Estrodial 2385, Progesteron 25,06. Na konsultacje czekam dalej.... co myślicie? Chyba już po zawodach...???
A to nie za wcześnie?? Jeszcze wynik może podskoczyć. U mnie 8dpt dwóch blastek było 44. Za 2 dni może powtórz??
Dr powiedziała że zwiększa leki, że szanse są mniejsze ale są bo okienko implementacyjne nie jest jeszcze zamknięte. Czy komuś zdarzył się taki cud??? Zastanawiam się czy takie cuda się zdarzają czy to po to żebym załamała się w poniedziałek przy 3 weryfikacji. Jak wyniki będą źłe w poniedzialek... Nie będę wam tu pesymizmu siać... Nie wiem czy następne podejście będę robić.... szkoda gadać. A do poniedziałku daleko...
W poniedziałek 3 weryfikacja, więc zobaczymyNadrobiłam od wczoraj chyba 10 stron
nieagatka
Ja bym powtórzyła jutro. Jak ruszy z kopyta to jest szansa, że będzie ok, a jak nie to raczej pozamiatane.Mam wyniki 6dpt beta 3,5, Estrodial 2385, Progesteron 25,06. Na konsultacje czekam dalej.... co myślicie? Chyba już po zawodach...??? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji30][emoji30][emoji30][emoji3064][emoji3064][emoji3064]
nieagatka
Można wyliczyć wiek ciazy /datę porodu na podstawie wieku zarodka i daty transferu.Nadrobiłam od wczoraj chyba 10 stron
I już nie wiem co komu miałam odpisać [emoji85]
reklama
A nie możesz zrobić jutro lub pojutrze? Po co się faszerować lekami Współczuję CiW poniedziałek 3 weryfikacja, więc zobaczymy ☹
Podziel się: