reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
N
Ja trochę z tej mojej procedury drę łacha z moim lekarzem. Staram się te niezbyt dobre wieści obrócić w żart i gadam bzdury[emoji12]Tak się rozładowuję i łatwiej mi złapać dystans [emoji6] Lekarze lubią różne rzeczy gadać, często w zaleznosci od nastroju więc nie warto wszystkiego aż tak brać do serca [emoji111]
A mnie takie gadanie wku.wia... To po huk mi robi procedure jak wychodzi z założenia, że nic z tego nie będzie... [emoji36][emoji36][emoji36][emoji36]

Nadrobiłam od wczoraj chyba 10 stron :-D
I już nie wiem co komu miałam odpisać 🙈

Powiedzcie mi dziewczyny, bo już sama jestem tępą dzidą :rofl2: Od kiedy liczy się ciążę po transferze? Normalnie od pierwszego dnia okresu??

Mam wyniki 6dpt beta 3,5, Estrodial 2385, Progesteron 25,06. Na konsultacje czekam dalej.... co myślicie? Chyba już po zawodach...??? 😭😭😭😭😭😭😩😩😩🥺🥺🥺

A to nie za wcześnie?? Jeszcze wynik może podskoczyć. U mnie 8dpt dwóch blastek było 44. Za 2 dni może powtórz??

Dr powiedziała że zwiększa leki, że szanse są mniejsze ale są bo okienko implementacyjne nie jest jeszcze zamknięte. Czy komuś zdarzył się taki cud??? Zastanawiam się czy takie cuda się zdarzają czy to po to żebym załamała się w poniedziałek przy 3 weryfikacji. Jak wyniki będą źłe w poniedzialek... Nie będę wam tu pesymizmu siać... Nie wiem czy następne podejście będę robić.... szkoda gadać. A do poniedziałku daleko... 😭😭😭😭😭

I już nie wiem co komu miałam odpisać 🙈

Powiedzcie mi dziewczyny, bo już sama jestem tępą dzidą :rofl2: Od kiedy liczy się ciążę po transferze? Normalnie od pierwszego dnia okresu??

A to nie za wcześnie?? Jeszcze wynik może podskoczyć. U mnie 8dpt dwóch blastek było 44. Za 2 dni może powtórz??
W poniedziałek 3 weryfikacja, więc zobaczymy ☹️

Mam wyniki 6dpt beta 3,5, Estrodial 2385, Progesteron 25,06. Na konsultacje czekam dalej.... co myślicie? Chyba już po zawodach...??? [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji30][emoji30][emoji30][emoji3064][emoji3064][emoji3064]
Ja bym powtórzyła jutro. Jak ruszy z kopyta to jest szansa, że będzie ok, a jak nie to raczej pozamiatane.

I już nie wiem co komu miałam odpisać [emoji85]

Można wyliczyć wiek ciazy /datę porodu na podstawie wieku zarodka i daty transferu.

reklama
Do góry