reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kinga ja już nic nie łykam oprócz kwasu foliowego i witamin femibion :-), clexane wstrzykuję na noc. Tak strasznie boję się kolejnego napadu, nigdy nie przeżyłam takiego bólu. Na pewno porozmawiam z lekarzem.

reklama
Madzialenak współczuje ... ja miewałam bóle żołądka, zapewne to inny ból ale że mi się trafiało i był czas,że dość często dlatego piszę - zwykle było to po obiadach u teściowej, dlatego myślę,że mój organizm nie toleruje jakiejś przyprawy, którą ona używa, jednak nie mogę jej spytać, bo się obrazi, więc staram się jadać u niej jak najmniej, tylko czasem się nie da, jak np nie zapomnę Wigilii zeszłego roku, bo bardzo cierpiałam. Pomaga mi w takich bólach tylko ciepła zupa i leżenie na brzuchu. Porozmawiaj z lekarzem, mam nadzieje,że coś doradzi.

Dziewczyny jadę :-( ale się boję strasznie. Czuję się jakbym jechała na odczytanie wyroku. I znów okaże się, że z wielkich nadziei będzie wielkie rozczarowanie. :-(

Wpadłam na sekundę przez wyjściem do pracy.
Z nerwów mam ściśnięty żołądek i boli mnie głowa. Normalnie jakaś fobia szkolna :-D

Życzę Wam wymarzonego dnia na bety - Sylwia, Gosia, Beta

transferów zakończonych ciąża - Kinga

a dla Wszystkich udanego dnia, mimo, że to poniedziałek :-)
423167_10200462105375720_1363176113_n.jpg

Kinga, oj przepraszam jak moglam zapomniec o Twoim transferze :sorry2:Zrzuce na poranne zaspanie bo znowu od 3 nad ranem nie spie. Wiedz jednak,ze trzymam juz kciuki za pomyslne wiesci o Twoich maluszkach i za udany transfer &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madzialenak,ale mnie przestraszylas. Biedactwo musialas niezle sie nacierpiec. Takich ostrych boli zoladkowych nie znam ale znam ostre bole i skurcze miesiaczkowe az doprowadzaajce do wymiotow i sadze,ze wiem co przeszlas. Oby juz wiecej sie nie powtorzyly i koniecznie powiedz o Tym lekarzowi.

reklama
Madzialenak, dobrze, że ból ustąpił, ale następnym razem wzywaj pogotowie. Po co się męczyć i dodatkowo stresować.
Wypytaj dr na wizycie o wszystko. Na pewno coś zaradzi. Trzymaj się Kochana. Kciuki za wizytkę zaciśnięte :-)

Do góry