reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Gotadora bardzo ładny blog. Ja przez ciążę robiłam wersje papierowa, mieszanka zdjęć usg i naszych z tego okresu+rozne komentarze. wyszedł fajny album, lubię do niego zaglądać.

Trzymam kciuki za jutrzejsze testujace! Pewnie będę sie logowac co chwile...:-)

reklama
Gosia, Sylwia - powodzenia jutro na betce - oby byla jak najwieksza. Beta jesli ty tez jutro testujesz to tak samo trzymam za ciebie&&&&

Madzialenak - za twoja wizyte Mamusiu&&&

Mistralka witaj wsrod nas - dziewczyny tutaj to prawdziwe specjalistki w tej dziedzinie i napewno zawsze uzyskasz odpowiedz. A ja juz trzymam kciuki zeby szybko poszlo no i nareszie sie udalo - bo widze ze juz wystarczajaco przeszlas.

Gotadora - piekny ten twoj pamietnik, az lezki leca...

Przepraszam ze wiecej nie odpisuje ale kolejna nocka przede mna... buziole dla wszystkich...

Dobranoc. Długich i kolorowych snów :-)

stylowi_pl_zwierzeta_4461245.jpg

Czesc Dziewuszki :-)

Gosia, Sylwia, Beta, &&&&&&&&&&&&&&&& za wysokie bety!!!!!!!:-)

Madzialenak, udanej wizyty, i zaciskam mocno kciuki za Maluszka i Mame,zeby sie nie denerwowala &&&&&&&&&&&&&:-)

Lawendowy, powodzenia w pierwszym dniu po feriach!!!!:-)

MILEGO DNIA!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
MIŁEGO DNIA KOCHANE :)

Ja już dzisiaj zabieram swoje maluszki. No i będę wiedziała ile ich mam. Nie mogę się już doczekać :-)
Jak zwykle będę miała problemy z pęcherzem i będę latać do wc i uzupełniać potem płyny. Nigdy nie mogę jakoś utrafić z tym kiedy mam zacząć pić, żeby mieć pełny pęcherz. No, a jak jest przesunięcie czasowe w zabiegu to już w ogóle kosmos.

Witam dziewczyny

Kinga już dzisiaj będziesz miała maluszki pod ♥ i od dziś będziesz w ciąży i tak już zostanie przez 9 m-cy czego Tobie serdecznie życzę :tak:

Beta, Gosia, Sylwia niech Wasze bety będą wysokie :tak:

Dziewczyny ja wczoraj przeżyłam koszmar, wieczorem wypiłam sobie kakao i zjadłam kanapkę, poszłam się wykąpać, jak wychodziłam z łazienki złapał mnie okrutny nie do opisania ból żołądka taki jakby ciągły skurcz. Nie mogłam stać, położyłam się jednakże ból nie ustępował, wstałam poszłam do toalety i wymiotowałam to co chwilę wcześniej zjadłam jednakże ból trwał jeszcze przez godzinę, leżałam przy otwartym oknie, nie wiedziałam czy jechać na pogotowie, ale jak tu wstać i się ubrać:-(. Mąż zrobił gorzką herbatę, połknęłam nospę i ból przeszedł. W ciąży 2 i 3 tygodnie temu zdarzył mi się podobny ból, ale był słabszy i przeszło jak coś zjadłam a wczoraj nie miałam pustego żołądka, zdrowo się odżywiam, nie jem smażonych potraw, nie jem słodyczy.... Poczytałam w internecie, że takie bóle skurczowe zdarzają się w ciąży. Dzisiaj na wizycie dopytam ginekologa, może trzeba będzie odwiedzić gastrologa.

Miłego dnia dziewczyny :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Madzialenak - wierzę, że dbasz o siebie, ale organizm jest ciut rozchwiany, bo w końcu maluszek rozrabia w nim więc mogą być różne dziwne sprawy. A z lekarzem jak najbardziej porozmawiaj i powiedz co się stało. Może jakieś leki mają wpływ taki na Twój żołądek? Przecież trochę ich łykasz, a poza tym kłujesz się z tego co pamiętam też, a to nic nie pozostaje dla organizmu naszego obojętne jednak.

Gosia_1983 - czekamy na dobre wieści od Ciebie :tak:

Sylwia_1985 - kiucki za Twoją betkę też nadal trzymam. Dawaj znać co i jak.

Do góry