reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie wiem po co ta beta ale to zalecenia z kliniki oni tego wymagają przed wizyta. To już będzie 5 weryfikacja i chyba ostatnia wizyta w klinice.
Coraz trudniej mi radzić sobie z tym stresem. Byłabym nastawiona bardziej optymistycznie gdyby nie ta niska beta. Choć wiem ze tyle ile dziewczyn na forum tyle historii [emoji6] za 13 h wszystko będzie jasne. Wóz albo przewóz. [emoji110]
Kochana mysl pozytywnie! W środku rośnie już mały ananasek, który lubi spokój i nie lubi jak mama się denerwuje! Będzie pięknie, zobaczysz[emoji531][emoji8]

reklama
Co do szczepień...nie wykluczam ich ale pod warunkiem, że przedyskutuję je szczegółowo z lekarzem tak jak napisałaś.
Na badanie allo Mlr jestem zapisana na przyszły tydzień, wyniki będę miała albo rzutem na taśmę na chwilę przed konsultacją albo chwilę po niej.
I szczerze mówiąc chyba lepiej byłoby gdyby wynik wyszedł mocno poniżej tych 40%...bo póki co mamy chyba sytuację, że pacjent zdrowy tylko sukcesu brak...śmieszne i smutne jednocześnie.
Napisałam do Doc po transferze czy coś robimy dalej, odpisał, że jak zdecyduję się podejść po 2-3 miesięcznej przerwie do transferu to mam zrobić ponownie subpolację limfocytów (która u mnie zawsze wychodzi prawidłowo, żadnych odchyleń, nic) i dać mu znać a zmodyfikuje zalecenie...co oznacza, że on szczepień nie bierze u mnie pod uwagę bo by o nich już wspomniał. Zresztą pisałam Ci, że to jest dla mnie dziwne...po pierwszym transferze z zaleceniami (które i tak były „łagodne”) Doc mocno złagodził mi zalecenia do kolejnego a u Ciebie z kolei zwiększył, czyt. zalecił szczepienia...nie widzę tu logiki prawdę mówiąc.
Faktycznie dziwne u Ciebie z tymi zaleceniami 🤔. Logiki zero 🤔.
Ale wiesz, ja sama zaczęłam rozmowę o tych szczepieniach, bo w sumie o słabym działaniu immunopresji wiedziałam już od @Aduś16.
Na te allo czeka się chyba ok 3 tygodni. Strasznie jestem ciekawa co Ci wyjdzie 🤔

Od razu nie , ale po 24h? [emoji6]zobaczymy to nie priorytet.piorytet to czuc sie dobrze i bezpiecznie[emoji9]
Ja byłam 24h po w galerii bo umówiłam się wcześniej z mamą a że uważałam ten okropny ból za coś, co pewnie jest normalnością po takich zabiegach to nie zrezygnowalam. Ale to była jedna z gorszych decyzji bo ja już naprawdę się źle czułam [emoji1785]
Jeśli będziesz na siłach- idź dziewczyno i zaszalej-należy Ci się [emoji123][emoji8]

Ja po punkcji tez poleciałam na chińczyka do galerii a potem na ciacho i herbatkę [emoji3590] Czułam się super nic nie bolało [emoji2937][emoji2937] na drugi dzień było dużo gorzej z samopoczuciem ale coś jest w tym Chińczyku [emoji23][emoji23]
Ja tam miałam ochotę na zupę ogórkowa albo pomidorową [emoji28]

[emoji23][emoji1787] Coś z tym głodem jest bo ja też po punkcji tylko o jedzeniu myślałam [emoji2368] ale na galerie nie miałam kompletnie sił a w Gdańsku klinika jest doslownie w Galerii. Mimo to ograniczyłam się do zakupu tylko wody i czekolady [emoji23]
Kurczę, Ty ze swoimi jajcochami to na wozku powinnaś popylac a się jeszcze dziwisz że sił nie miałaś 😂. Ja miałam tylko 12 pęcherzyków to mogłam się lansować u Chinolka 😜

Nie, serio, ja się nie nadaję [emoji8]. Zresztą, raz jestem, raz mnie nie ma, mam te swoje zjazdy z humorem, przecież wiesz [emoji12]
Dziewczyny ja mogę zająć się tym kalendarzem jeśli chcecie bo fajnie było jak @mary.m go prowadziła [emoji3590] tylko podeślijcie mi Wasze terminy /daty itd

Kurczę, Ty ze swoimi jajcochami to na wozku powinnaś popylac a się jeszcze dziwisz że sił nie miałaś [emoji23]. Ja miałam tylko 12 pęcherzyków to mogłam się lansować u Chinolka [emoji12]
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Lubie walczyć ze sobą [emoji28] tym razem przegrałam [emoji2368][emoji23]

reklama
[emoji1787][emoji1787][emoji1787] Lubie walczyć ze sobą [emoji28] tym razem przegrałam [emoji2368][emoji23]
Skopiuj sobie terminy porodow - jak chcesz to mozesz wrocic do mojego kalendarza albo moge ci podeslac i tam byla lista kto kiedy mial urodziny - fajnie bylo jak skladalysmy sobie zyczenia ;) Ja prosilam zeby dziewczyny mnie oznaczaly w wiadmomsciach jak mialy jakies wizyty - wiadomo ze nie wszystko wyhaczysz z postow i cos ci moze umknąć ;)

Do góry