reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzialenak, kciuki oczywisciejuz zaciskm &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& bedzie wszystko dobrze :tak:

Kinga, Dziekuje,dzis czuje sie dobrze, momentami zakluje jajnik. Postaraj sie kochana mimo wszsytko nie przemeczac po transferze.

Gotadora, dzieki, przepiekny blog.:tak:Dziekuej rowniez ,ze nas w nim umiescilas, a zdjecia Maluchow achhhhh ,az dech zapieraja. Przeurocze i wzruszaja do lez :-)

Ostatnia edycja:
Witam mile Panie:)

Dlugo sie zastanawialam czy dolaczyc do waszego grona i suma sumarom zdobylam sie na odwage;)
Podczytywalam Was od dluzszego czasu:)

Mam na imie Monika(34 L),17lat w zwiazku,16 lat staran,3 poronienia,policystyczne jajniki i brak owulacji qle moje ciaze zawsze byly naturalne.Inseminacja w Pl w 2004(chyba)zakonczona hiperka,zeszloroczna stymulacja takze zakonczona hiperka,,obecnie czekamy na moj nowy cykl w ktorym podejde do In-vitro;)

Mieszkamy z mezem we Francji od 2 lat,poprzednio w Anglii 5 lat,tam takze mialam przystapic do IVF,niespodziewanie zaszlam w ciaze a po 2 miesiacach poronienie niestety:(

Nie wiem co jeszcze napisac na poczatek zeby nie zasmiecac?

Uznalam iz dobrze mi zrobi pobyt z Wami i zapewne moja wiedza w temacie in-vitro bedzie bogatsza:)

Gotadora-piekny blog,przyjemnie sie czyta i oczu nie moglam oderwac od zdjecie z usg:))))))))))

Agapl-SZCZERE GRATKI!Tak bardzo sie ciesze ze sie Wam udalo:)Buzki i usciski!

Mistralka miło Cię poznać :-) cieszę się,że do nas dołączyłaś, mi forum przyniosło samo dobro, poznałam wspaniałe dziewczyny, które są kopalnią wiedzy i dały mi siłę do dalszej walki. Mistralka życzę Ci,aby pierwsze podejście do invitro było dla Ciebie tym szczęśliwym!

Mistralka - witaj :-) Miło, że jesteś tutaj. Na dziewczyny zawsze można tutaj liczyć. Nie tylko na wiedzę, ale na podtrzymanie na duchu w chwili kryzysu i na zmobilizowanie do dalszej walki.

mistralka witamy ja sama czekam jestem mężatką od 12 lat i 7 mieśięcy nigdy nie byłam w ciąży , chodziłam wcześniej do lekarzy , których teraz określam mianem konowałów . Dopiero od około 3 lat będąc w LU , DOSTAŁAM SIĘ W RĘCE SPECJALISTKI . PIERWSZĄ WIZYTĘ MIAŁAM U TUTEJSZEJ POLSKIEJ PANI GINEKOLOG , KTÓRA PO ROKU PRÓB WYSŁAŁA MNIE DO MOJEJ OBECNEJ LEKARKI , KTÓRA SZCZERZE POWIEDZIAŁA O MOICH SZANSACH I DZIAŁAMY .

Czesc Mistralka,Dziekuje i ciesze sie bardzo,ze wreszcie do nas dolaczylas. :-) Zobaczysz ,ze z nami caly ten proces in vitro bedzie mniej stresujacy. Dziewczyny tutaj sa wspaniale i niezastapione :tak: Sluza wiedza i rada,dadza kopniaka kiedy trzeba a i przytula w ciezkiej chwil :tak: Zycze powodzenia i wierze,ze pierwsze podejscei bedzie zakonczne powodzeniem:tak::-)

No i jestem. W końcu znalazłam czas dla Was :-)
Bo to forum jest jak narkotyk- uzależnia i to bardzo :-) I nie ma możliwości nie zajrzeć do Was:-)
Chciałam Wam życzyć miłej niedzieli, bo dla mnie "To ostatnia niedziela, jutro się rozstaniemy, dzisiaj się rozejdziemy"

popkorn.pl_dziecko_235784.png

Mistarlka, witaj wśród swoich. Tutaj na pewno znajdziesz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cie pytania.
Będę Ci kibicowała i dodawała otuchy w walce o upragnione szczęście :-)

reklama
Do góry