zrezygnowana
Fanka BB :)
To są dwa różne laboratoria, poczekaj do jutra i porównaj z tym samym laboratorium. cała procedura in vitro uczy nas cierpliwości i cieszenia się z małych kroczków, chociaż chciałoby się wszystko wiedzieć i mieć na już to nawet z naturalnym zajściem w ciąże praktycznie nigdy nie jest idealnie. Będzie dobrze
Ja jestem bardzo niecierpliwa Najchętniej chciałabym mieć wszystko od razu, nie lubię czekać Mojemu mężowi powiedziałam dziś, że chciałabym już czerwiec i już mieć na rękach dzidzię
Trzymam kciuki i daj znać po wynikach. A ja jak mi starczy odwagi to zrobię test jutro, ale niestety nie mam żadnych objawów ciąży..wiec chyba znam wynik
Ja też nie mam objawów. Od poniedziałku, czyli od 7 dpt do dziś, kilka razy w ciągu dnia delikatnie pobolewał mnie na dole brzuch jak na okres. Piersi nic nie bolą. Czuje się słabo tak po niecałej godzinie od zażycia progesteronu, zawroty głowy itp, ale po około 40min przechodzi i już wiem, że to od tego. Jedyne co to czuje takie przelewanie w brzuchu, które momentami słychać na głos, i to wcale nie z głodu Ty dziś 12dpt, ja 9dpt, daj znać jak test zrobisz, i mam nadzieje, że zobaczysz dwie kreski!