reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak, widać że już latami siedzi w tym temacie. Co prawda jest dosyć bezpośredni i nie robi zbyt wiele nadziei, co mnie po pierwszej wizycie dosyć wystraszyło, ale teraz jest dobrze. Dal mi trochę kopniaka w tyłek i może akurat to było dobre z perspektywy czasu.
Albo już się mijałyśmy :) Ten lekarz ok? Ja nigdy u niego nie byłam.

Tak, widać że już latami siedzi w tym temacie. Co prawda jest dosyć bezpośredni i nie robi zbyt wiele nadziei, co mnie po pierwszej wizycie dosyć wystraszyło, ale teraz jest dobrze. Dal mi trochę kopniaka w tyłek i może akurat to było dobre z perspektywy czasu.

To my z moim mężem byliśmy w szoku po wizycie pierwszej u Dr Mrugacza w Białymstoku :) (byliśmy u niego na konsultacji czy usunie mięśniaki czy nie). Bezpośredni, na Ty cały czas mówił do nas :D I jeszcze walił takimi ciętymi ripostami, że w ogóle aż nie wiedziałam czy się odzywać czy nie :D Później kolejnym razem już sama Mu dorzucałam, i różne teksty szły ;) Ale też bardzo fajny lekarz.

Kurde, właśnie dzwoniłam do Bociana, bo mieli się ze mną kontaktować do południa co dalej robić po tych wczorajszych wynikach hormonów i nikt nie dzwonił. I niby mam dopiero iść na powtórzenie badań za tydzień, czyli 29.09.2020r! Już nie ogarniam, przełączyli mnie do położnych i ona tylko przekazała informację od Dr Kowalskiej, że leki bez zmian i za tydzień ponowne badania. A bety mam nie robić za dwa dni? Jakieś to dziwne... Sama powiedziałam, że jutro przyjadę, żeby sprawdzić...

reklama
Mi też powiedzieli, że pierwsze badania w sobotę, z których jeszcze nie będą mogli stwierdzić czy się udało, a kolejne w czwartek za tydzień i wtedy będzie wszystko jasne, ale o przyrostach nic nie mówili tylko że te badania służą do ewentualnej zmiany dawki leków
Kurde, właśnie dzwoniłam do Bociana, bo mieli się ze mną kontaktować do południa co dalej robić po tych wczorajszych wynikach hormonów i nikt nie dzwonił. I niby mam dopiero iść na powtórzenie badań za tydzień, czyli 29.09.2020r! Już nie ogarniam, przełączyli mnie do położnych i ona tylko przekazała informację od Dr Kowalskiej, że leki bez zmian i za tydzień ponowne badania. A bety mam nie robić za dwa dni? Jakieś to dziwne... Sama powiedziałam, że jutro przyjadę, żeby sprawdzić...

Do góry