Ja bym przesunela na wczesniej@Ananasowa93 super wiadomości, ciesz się ciążą
@klaudiaanita piękne widoki, cudowna kruszynka, dużo zdrówka dla Was!
Trzymam mocno za całą resztę
Przy okazji mam pytanie, 1 października mam zaplanowaną wizytę przed stymulacja, planowo @ miałam dostać około 6 października, ale w tym miesiącu owu miałam wcześniej i najprawdopodobniej @ przyjdzie 1-2 październik. Co robić? Bo zaczynam już panikować. Czy przesunąć wizytę dwa dni wcześniej tak dla pewności?
reklama
katherinnn
Fanka BB :)
Tak, to boli. Sama znam takie pary, ale znam też takie, które długo się starają lub starały. Mnie osobiście najbardziej denerwują komentarze w stylu "nie wiecie jak się dzieci robi"Ja również zazdrosze ludzia pewności że wszystko będzie dobrze. Wczoraj wieczorem spotkałam się z rodziną i przyjaciółmi i wiecie co weszło na temat dzieci... I przyjaciółki maz mówi że zna parę która stwierdza ze chce dziecko i za miesiąc test ciążowy juz pokazuje 2 kreski, żeby to jeszcze było 1 dziecko. Ale w ten sposób. Mają 2... ... Jakie to niesprawiedliwe... Jedni dochodzą do wniosku ze chcą mieć dziecko i miesiąc później są już w ciąży, a inni walczą o ciąże, o dziecko latami
Pchełka216
Jakim ignorantem trzeba być żeby takie rzeczy komuś powiedzieć. ech. ale często szkoda wdawać sie w dyskusje. Jak to powiedziała Kwaśniewska mniej więcej jedni nie mają dzieci A inni mózgu nie wyhodowali.Tak, to boli. Sama znam takie pary, ale znam też takie, które długo się starają lub starały. Mnie osobiście najbardziej denerwują komentarze w stylu "nie wiecie jak się dzieci robi"
Czarna1985
Wiem cos o tym. Moi znajomym ktorym sie udalo ivf za drugim razem ( my jesteśmy po 4 IVF) powiedzieli nam ze cos zle zrobilismy bo nam nie wyszlo a im praktycznie odrazuTak, to boli. Sama znam takie pary, ale znam też takie, które długo się starają lub starały. Mnie osobiście najbardziej denerwują komentarze w stylu "nie wiecie jak się dzieci robi"
Ja od razu mowię bezpośrednio ,że nie każdy ma na pstryknięcie palcem.Tak, to boli. Sama znam takie pary, ale znam też takie, które długo się starają lub starały. Mnie osobiście najbardziej denerwują komentarze w stylu "nie wiecie jak się dzieci robi"
katherinnn
A wydawać by się mogło, że takie osoby powinny mieć w sobie więcej empatiiWiem cos o tym. Moi znajomym ktorym sie udalo ivf za drugim razem ( my jesteśmy po 4 IVF) powiedzieli nam ze cos zle zrobilismy bo nam nie wyszlo a im praktycznie odrazu
Ja czasem nie wiem nawet, jak to skomentować. Takie teksty świadczą o ludziach, którzy je wypowiadająJa od razu mowię bezpośrednio ,że nie każdy ma na pstryknięcie palcem.
Margit2018
Aneetka o której kobieto dasz znać bo chyba cały dzien z nerwów nie wytrzymam gapić się w telefon. Z dziewcxynami nie mam kontaktu, najbardziej żal mi że nie wiem co u Dżoasia i jej dziewczynek. Płeć już chyba ci powiedzą. Ale jaja te twoje twixy super źe od razu pełna rodzinka.Ale ten czas leci...masz kontakt ze sroka albo Biedrona? Wizyte mam we wtorek beda juz prenatalne to będzie już 13tydzien!
Kiedy to zlecialo? Dam znaka po wizycie. Boję się oczywiście
Pchełka216
zapomnial wół jak cielęciem był. Co za ludzie.Wiem cos o tym. Moi znajomym ktorym sie udalo ivf za drugim razem ( my jesteśmy po 4 IVF) powiedzieli nam ze cos zle zrobilismy bo nam nie wyszlo a im praktycznie odrazu
Evela.6
[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Ale super!Dziewczyny z 4 komórek mam 3 zarodki [emoji3590] oby jeden został ze mną!
Ja jutro o 9 rano mam pobranie [emoji85]
reklama
KarolaJ
Trzymam kciuki! Daj znać jak poszło!
W jakiej klinice jesteś? Przepraszam jeśli mówiłaś, a ja nie pamiętam [emoji57]
W jakiej klinice jesteś? Przepraszam jeśli mówiłaś, a ja nie pamiętam [emoji57]
[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Ale super!
Ja jutro o 9 rano mam pobranie [emoji85]
Podziel się: