reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@Ananasowa93 super wiadomości, ciesz się ciążą 💕💕💕
@klaudiaanita piękne widoki, cudowna kruszynka, dużo zdrówka dla Was!
Trzymam mocno ✊✊✊ za całą resztę

Przy okazji mam pytanie, 1 października mam zaplanowaną wizytę przed stymulacja, planowo @ miałam dostać około 6 października, ale w tym miesiącu owu miałam wcześniej i najprawdopodobniej @ przyjdzie 1-2 październik. Co robić? Bo zaczynam już panikować. Czy przesunąć wizytę dwa dni wcześniej tak dla pewności?
Ja bym przesunela na wczesniej

reklama
Ja również zazdrosze ludzia pewności że wszystko będzie dobrze. Wczoraj wieczorem spotkałam się z rodziną i przyjaciółmi i wiecie co weszło na temat dzieci... I przyjaciółki maz mówi że zna parę która stwierdza ze chce dziecko i za miesiąc test ciążowy juz pokazuje 2 kreski, żeby to jeszcze było 1 dziecko. Ale w ten sposób. Mają 2... ... Jakie to niesprawiedliwe... Jedni dochodzą do wniosku ze chcą mieć dziecko i miesiąc później są już w ciąży, a inni walczą o ciąże, o dziecko latami 😔
Tak, to boli. Sama znam takie pary, ale znam też takie, które długo się starają lub starały. Mnie osobiście najbardziej denerwują komentarze w stylu "nie wiecie jak się dzieci robi"😔

Tak, to boli. Sama znam takie pary, ale znam też takie, które długo się starają lub starały. Mnie osobiście najbardziej denerwują komentarze w stylu "nie wiecie jak się dzieci robi"😔
Jakim ignorantem trzeba być żeby takie rzeczy komuś powiedzieć. ech. ale często szkoda wdawać sie w dyskusje. Jak to powiedziała Kwaśniewska mniej więcej jedni nie mają dzieci A inni mózgu nie wyhodowali.

Wiem cos o tym. Moi znajomym ktorym sie udalo ivf za drugim razem ( my jesteśmy po 4 IVF) powiedzieli nam ze cos zle zrobilismy bo nam nie wyszlo a im praktycznie odrazu😡

Wiem cos o tym. Moi znajomym ktorym sie udalo ivf za drugim razem ( my jesteśmy po 4 IVF) powiedzieli nam ze cos zle zrobilismy bo nam nie wyszlo a im praktycznie odrazu😡
A wydawać by się mogło, że takie osoby powinny mieć w sobie więcej empatii😞

Ja od razu mowię bezpośrednio ,że nie każdy ma na pstryknięcie palcem.
Ja czasem nie wiem nawet, jak to skomentować. Takie teksty świadczą o ludziach, którzy je wypowiadają

Ale ten czas leci...masz kontakt ze sroka albo Biedrona? Wizyte mam we wtorek beda juz prenatalne to będzie już 13tydzien!
Kiedy to zlecialo? Dam znaka po wizycie. Boję się oczywiście 😊
Aneetka o której kobieto dasz znać bo chyba cały dzien z nerwów nie wytrzymam gapić się w telefon. Z dziewcxynami nie mam kontaktu, najbardziej żal mi że nie wiem co u Dżoasia i jej dziewczynek. Płeć już chyba ci powiedzą. Ale jaja te twoje twixy super źe od razu pełna rodzinka.

reklama
Do góry