JestemMama!
Fanka BB :)
Trzymam kciuki[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Ale super!
Ja jutro o 9 rano mam pobranie [emoji85]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Ale super!
Trzymam kciuki kochanaAle super!
Ja jutro o 9 rano mam pobranie
To ja na jutro życzę powodzenia oby sie udało kazda z nas trzyma badz dzielna bez względu na wynik ale oby byl pozytywnyBoziu jak ja się boję jutro pierwsza weryfikacja ale już dziś wiem że to będzie klapa chyba nie zasnę z nerwów... Dzis 8dpt....mialam robić dziś sikanca a jednak strach mi nie pozwolił tak bardzo chciała bym aby się udało... Od wczoraj wieczora piersi zaczęły boleć jak na @ tzn. Może nie z takim nasileniem ale już wiem że @ się zbliża boje się odebrać betę jutro eh... Nawet nie wiem czy jechać jutro czy poczekać tak jak lekarz kazal w 11 dniu... Za ciężkie to jest dla mnie jednak nie jestem taka twarda jak myślałam... Boje się że się załamie. Dzięki Bogu wzięłam to zwolnienie z pracy... Będę miała czas żeby się wypłakać
To jest bardzo ciekawe jak różnie ludzie reagują na stres. Ty boisz się zrobić bete a ja robiłam test już 5 dpt żeby wiedzieć. Biegłam na bete jak najszybciej żeby wiedzieć co dalej. Nie wytrzymałabym tego czekania. Bycia w zawieszeniu. Ledwie wytrzymałam te 6 dniBoziu jak ja się boję jutro pierwsza weryfikacja ale już dziś wiem że to będzie klapa chyba nie zasnę z nerwów... Dzis 8dpt....mialam robić dziś sikanca a jednak strach mi nie pozwolił tak bardzo chciała bym aby się udało... Od wczoraj wieczora piersi zaczęły boleć jak na @ tzn. Może nie z takim nasileniem ale już wiem że @ się zbliża boje się odebrać betę jutro eh... Nawet nie wiem czy jechać jutro czy poczekać tak jak lekarz kazal w 11 dniu... Za ciężkie to jest dla mnie jednak nie jestem taka twarda jak myślałam... Boje się że się załamie. Dzięki Bogu wzięłam to zwolnienie z pracy... Będę miała czas żeby się wypłakać
Ktory to bedzie u Ciebie dc? Ja od jutra startuje ze gonalem F 125j[emoji3590][emoji3590][emoji3590] Ale super!
Kochana trzymam bardzo mocno kciuki❤Boziu jak ja się boję jutro pierwsza weryfikacja ale już dziś wiem że to będzie klapa chyba nie zasnę z nerwów... Dzis 8dpt....mialam robić dziś sikanca a jednak strach mi nie pozwolił tak bardzo chciała bym aby się udało... Od wczoraj wieczora piersi zaczęły boleć jak na @ tzn. Może nie z takim nasileniem ale już wiem że @ się zbliża boje się odebrać betę jutro eh... Nawet nie wiem czy jechać jutro czy poczekać tak jak lekarz kazal w 11 dniu... Za ciężkie to jest dla mnie jednak nie jestem taka twarda jak myślałam... Boje się że się załamie. Dzięki Bogu wzięłam to zwolnienie z pracy... Będę miała czas żeby się wypłakać
Ktory to bedzie u Ciebie dc? Ja od jutra startuje ze gonalem F 125j
A oprocz menopuru co jeszcze potem?Ja miałam pobranie w 11dc, ale miałam dawkę 225 menopuru.