Ale super! Gratuluje!Dziewczyny beta 120
reklama
Czyli szyjki Ci nie sprawdzała w ogole?Wg mojej gin właśnie badanie manualne jest niewskazane, chyba że są powody. Szyjki nie należy ruszac. Ja byłam badana manulanie 2 razy w ciągu całej ciazy. I 2 razy usg dopochwowo. Reszta przez brzuch.
Ja nie mogę, Ciebie to naprawdę wziąć i kopa dać, jestes w ciąży!No i dalej nic nie wiadomo w sobotę wizyta będzie decydująca jednak bo beta nic nie mówi niestety. Tylko tyle ze przyrosty prawidłowe
nieagatka
Fanka BB :)
Przez brzuch i potem w 24tc i pod koniec. W obu ciążach i zawsze z tego samego powodu - szyjki się nie rusza. W obu ciążach w 36tc mialam 5cm szyjki.Czyli szyjki Ci nie sprawdzała w ogole?
Ananasowa93
To będzie 16 dpt. Będą szukać tylko pęcherzyka w macicy czy jest. A serduszko pewnie za kolejne dwa tygodnieNa moje szybko ta wizyta. Pierwsza robią ok 20dpt takze za dużo tez Ci to nie wyjaśni.
laski a czy brałyście jakieś suplementy przed zaczęciem pierwszej procedury ? Łykam kwas foliowy oczywiście, witaminę D i koenzym Q10 i zastanawia mnie czy mogę to brać na okrągło, cały cykl
Oj ja biorę bardzo dużo i już długo, z małymi przerwami. Obecnie tak to wygląda:
Multiwitamina
cynk
Jod
wit,D
Ubichinol (lepsza wersja Q10)
wit C
resweratrol
Ashwaganda i wit E od kilku dni włączona.
PieknieDziewczyny beta 120
Evela.6
[emoji3590] Uspokoiło Cię to w końcu? rośnie, kropka rośnie, Ty urośniesz-bedzie pieknie[emoji8]Dziewczyny beta 120
Artemida90
U mnie nigdy nie „grzebią” w szyjce. Raz mierzyli mi ją w 20tyg na połówkowych. W Polsce jak byłam prywatnie lekarz pobrał cytologię i sprawdził szyjke.Czyli szyjki Ci nie sprawdzała w ogole?
reklama
A ja dalej czekam na @i chce już to mieć za sobą.Witajcie u mnie dzis upragniony okres ch6ba dopadla mnie lekka depracha siedzie na kanapie i nie wiem co ze soba zrobić. Brak mi weny sily i motywacji choc brakuje tylko placzu eh. Powodzenia dla was
Podziel się: