reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny ,od którego dnia cyklu zaczynalyscie stymulację przy długim protokole ? Niby miałam zaczynać od trzeciego dnia wg schematu ,ale dostałam okres jeden dzień wcześniej,i wg pielęgniarki mam nic nie zmieniać i trzymać się rozpiskowki ...a wychodzi ,że zacznę od 4 dc.czy to nie za późno ?

Oj ja biorę bardzo dużo i już długo, z małymi przerwami. Obecnie tak to wygląda:
Multiwitamina
cynk
Jod
wit,D
Ubichinol (lepsza wersja Q10)
wit C
resweratrol
Ashwaganda i wit E od kilku dni włączona.
chodzi mi o to że wyczytałam gdzieś że ten koenzym dziewczyny brały do 10 dnia cyklu, i nie chciałabym
Przedobrzyć,
Procedura bedzie dopiero w listopadzie wiec chcialam troche podrasowac organizm

reklama
@ladypink81 jak wygladalo Twoje 3 podejacie do in vitro? Jak tam samopoczucie? Wszystko dobrze? 🥰
Witam
Wlasnie 2 minuty temu dostalam wynik drugiego hcg - 596 ( w piatek bylo 137 )
NIe wierze ! W koncu sie udalo...
Tak trzymam kciuki za Ciebie kochana. Naprawde z calego serducha ja i moj maluszek (lub maluszki) :-)

Do góry