annemarie
Fanka BB :)
W-wa choć może być też zdalnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W-wa choć może być też zdalnie.
Wyjaśniło się coś z ta bhcg?A ja dalej czekam na @i chce już to mieć za sobą.
Dzięki serdeczne, to też już znalazłam, chcę się umówić. Strona i info w sieci sensowne. Zapytałam bo może ktoś ma kogoś „przerobionego”.
Ja mialam szyje 12 razy sprawdzana,wiec raczej sie " rusza" .W Pl tez sie sprawdza czesto.Cholernie wazne!Przez brzuch i potem w 24tc i pod koniec. W obu ciążach i zawsze z tego samego powodu - szyjki się nie rusza. W obu ciążach w 36tc mialam 5cm szyjki.
Ja slyszalam tylko o niej dobre slowa,ale czekaj ,jeszcze mi cos pyka q glowie.Dzięki serdeczne, to też już znalazłam, chcę się umówić. Strona i info w sieci sensowne. Zapytałam bo może ktoś ma kogoś „przerobionego”.
Mi ją mierzono, ale nie ręcznie. Moja gin jest w mojej ocenie bardzo dokładna i uważna. Ufam, że wie co robi.Ja mialam szyje 12 razy sprawdzana,wiec raczej sie " rusza" .W Pl tez sie sprawdza czesto.Cholernie wazne!
No powiem szczerze ze u mnie to ekspresowo poszlo widac jestem skazana na ojres co miesiąc. Kiedy u Ciebie kolejna wizyta? U mnie jutro i dowiem sie co dalej...A ja dalej czekam na @i chce już to mieć za sobą.
chodzi mi o to że wyczytałam gdzieś że ten koenzym dziewczyny brały do 10 dnia cyklu, i nie chciałabymOj ja biorę bardzo dużo i już długo, z małymi przerwami. Obecnie tak to wygląda:
Multiwitamina
cynk
Jod
wit,D
Ubichinol (lepsza wersja Q10)
wit C
resweratrol
Ashwaganda i wit E od kilku dni włączona.
Witam@ladypink81 jak wygladalo Twoje 3 podejacie do in vitro? Jak tam samopoczucie? Wszystko dobrze?