reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Czyli nie pozostaje mi nic innego jak czekać do następnego poniedziałku . No cóż poczekam, mogę nawet i więcej czekać byle by się udało ❤ jakos lekko to znoszę, te czekanie itp. Oby tylko się udało ✊✊❤ ciągle mam wrażenie że to był właśnie ten transfer, że moja fasolka wgryza się w mamusie i szykuje sobie domek na najbliższe miesiące ✊✊✊
Dlaczego do poniedziałku? możesz zrobić już w piątek i w poniedziałek sprawdzić jak przyrasta... Obyś miała rację, że to ten transfer 😘

reklama
Nie wiem dlaczego to wszystko jest takie trudne i niesprawiedliwe [emoji3064][emoji3064]
Jak widziałam wyniki 0 to popłakałam jeden dzień i brałam się w garść do dalszej walki.
a teraz mam wrażenie ze wchodzę po drabince powoli na górę i upadek będzie bardzo bolesny.
krew oddana i czekam na wyniki. Cały czas mam nadzieje, choć wiem ze szanse są niewielkie.
6 dpt beta 14
8 dpt beta 30
Dziś 11 dpt wiec beta ponad 100 powinna być wiec zobaczymy.
Boje się dziewczynki czy dam radę. Czeka mnie nowa procedura. [emoji24]
Trzymam Mocno kciuki [emoji110][emoji110][emoji110] niech się w końcu uda[emoji3590]

a robilas jeszcze sikance? Zeby sprawdzic czy krecha juz konkretna
Nie bo te testy są do dupy. 5 dpt wyszła blada 8 dpt przy becie 30 tez wyszła blada, wczoraj nie wiem ile miałam ale około 70 beta i tez kreska tak damo blada wiec dziś już nie robię bo widziałam betę ❤️ Jutro odpoczywam a w środę i piątek znów na betę lecę. W sobotę mam wizytę pęcherzykowa teoretycznie wiec chce zobaczyć czy beta będzie w okolicy 1000 żeby się nie stresować jak pęcherzyka nie będzie

Sama nie wiem czemu tak policzyłam 🤦‍♀️ czyli w piątek jade na betę 😍 progesteron i estrofem robić szybciej czy czekać na piątek? Jak myślicie?
Niektóre kliniki robią 3 dpt. A jakie masz dawki progesteronu? Dziecwzyny same dokładaja trochę... Ja zwykle miałam trochę niski progesteron 3dpt i lekarz zwiększał mi dawki. Teraz sama brałabym więcej od początku.
Chyba poszłabym na pobranie jutro na twoim miejscu...

Niektóre kliniki robią 3 dpt. A jakie masz dawki progesteronu? Dziecwzyny same dokładaja trochę... Ja zwykle miałam trochę niski progesteron 3dpt i lekarz zwiększał mi dawki. Teraz sama brałabym więcej od początku.
Chyba poszłabym na pobranie jutro na twoim miejscu...
Ogólnie leki które biorę to progesteron 100mg-3 razy dziennie, cyclogest400mg raz dziennie i utrogestan raz dziennie oraz acard, kwas foliowy, oraz estrofem 3razy dziennie i metypred 8mg raz dziennie

reklama
Ogólnie leki które biorę to progesteron 100mg-3 razy dziennie, cyclogest400mg raz dziennie i utrogestan raz dziennie oraz acard, kwas foliowy, oraz estrofem 3razy dziennie i metypred 8mg raz dziennie
To całkiem sporo bierzesz progesteronu.. Powinno wystarczyć. Zrób badania i zobaczysz czy dobry poziom się utrzymuje

Do góry