Super gratulujeDziewczynki beta jest ale niska bardzo 14,1. 6 dpt. cieszę się ze chociaż była implantacja
reklama
Ktoś może się na tym zna? [emoji16]
Podobno wczesna blastocysta
Ostatnia edycja:
Agnieś191
Fanka BB :)
Wygląd za duzo nie mówi, powinnas miec napisaną kategorię w dokumentacji.Ktoś może się na tym zna? [emoji16]Zobacz załącznik 1174265
Nie mam [emoji24]Wygląd za duzo nie mówi, powinnas miec napisaną kategorię w dokumentacji.
Mi beta tak poszła w górę przy ciąży pozam :/ myślałam że " już po wszystkim" , 2 tyg później sprawdziłam kontrolnie czy ładnie spadła ,a miałam wartość prawie 700 :/ ale to z ciąży naturalnej .. nie wiem czy przy in vitro taka ciąża jest możliwa? Bo pierwsza procedura dopiero przede mną
Agnieś191
Tak, jest to możliwe.Mi beta tak poszła w górę przy ciąży pozam :/ myślałam że " już po wszystkim" , 2 tyg później sprawdziłam kontrolnie czy ładnie spadła ,a miałam wartość prawie 700 :/ ale to z ciąży naturalnej .. nie wiem czy przy in vitro taka ciąża jest możliwa? Bo pierwsza procedura dopiero przede mną
motylek24
Wczesna czyli 1 albo 2.Ktoś może się na tym zna? [emoji16]Zobacz załącznik 1174265
reklama
motylek24
Nie znam tej kliniki. W Katowicach masz gynocetrum jak dobrze pamiętam, sporo dziewczyn tutaj było.....Dziewczyny czy polecacie Klinikę Angelius prowita w Katowicach ?
Podziel się: