reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

hej poziomka, bardzo mi przykro, czy to ciaza z invitro i czy bralas cos na podtrzymanie?

Naturalna, zaszłam w drugim cyklu i luteina od 7 tyg dopochwowo 100mg 2 razy dziennie.
Weszłam do Was na forum bo kolejną planuje i już prawie jestem zdecydowana na in vitro. Ciekawa jestem czy zarodki macie badane bo ja już nie mam siły na kolejną stratę. Teraz muszę wyeliminować wadliwe jajeczka

reklama
hej poziomka, bardzo mi przykro, czy to ciaza z invitro i czy bralas cos na podtrzymanie?

Naturalna, zaszłam w drugim cyklu i luteina od 7 tyg dopochwowo 100mg 2 razy dziennie.
Weszłam do Was na forum bo kolejną planuje i już prawie jestem zdecydowana na in vitro. Ciekawa jestem czy zarodki macie badane bo ja już nie mam siły na kolejną stratę. Teraz muszę wyeliminować wadliwe jajeczka
j

można badać jajeczka ale u mnie akurat to badanie nie wyszło. Więc teraz badamy zarodki i w zasadzie id razu bym szła w badanie zarodków. koszt podobny a pewnisc duzo większą.

można badać jajeczka ale u mnie akurat to badanie nie wyszło. Więc teraz badamy zarodki i w zasadzie id razu bym szła w badanie zarodków. koszt podobny a pewnisc duzo większą.
o kurcze nie mialam pejecia , tez mi sie wydaje ze najpewniej zarodek. boje sie tylko ze wszystkie beda nieprawidlowe, no ale na to nie mam wplywu.no i jeszcze aspekt finansowy ze bardzo drogie to jest. no nic trzeba byc pozytywnej mysli

reklama
Do góry