pauli890
Fanka BB :)
Beta jest = dzidzia jestDziewczynki beta jest ale niska bardzo 14,1. 6 dpt. cieszę się ze chociaż była implantacja ❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beta jest = dzidzia jestDziewczynki beta jest ale niska bardzo 14,1. 6 dpt. cieszę się ze chociaż była implantacja ❤❤❤
6 dpt to jeszcze wcześnie, najważniejsze że beta jest i wskazuje na ciążę❤ bądź dobrej myśli. Trzymam mocno kciuki za Ciebie i KropkaDziewczynki beta jest ale niska bardzo 14,1. 6 dpt. cieszę się ze chociaż była implantacja ❤❤❤
Jejku to naprawdę niefajnie że tak słabo się czujesz, a w szpitalu to przez wymioty byłaś i choć Ci pomogli??
Jak mogli dać leki zabronione w ciąży?
Biedna, dużo musisz się namęczyć podglądali maluszka?
Jak na 6dpt to beta extra zrób za 2 dni i się nie stresuj!! W 6 dpt beta 2 cyfrowa to już coś oznacza !!! Dla mnie jest jak na początek dobrze !!!Dziewczynki beta jest ale niska bardzo 14,1. 6 dpt. cieszę się ze chociaż była implantacja
Kochana spokojnie takie bóle to normalne w ciazy. Ja czekam na telefon od poloznej bo ma zaraz dzwonić. Mam do niej pare pytań. No to usg juz za 2 dni super . Zobaczysz swojego maluszkaNie... Wogole oni w szpitalu sobie myślą że ja już jestem w 12 tygodniu dlatego mi dali date na usg 11.09 i chyba wtedy chcieli mi te badanie robić.. Ehh
Teraz się martwię bo mnie zaczęło boleć z lewej strony okolice jajników..
Kochana spokojnie ja w 7 dniu mialam bete17 a dzis jestem w 10 tc❤ pamietaj wazny jest przyrost. Sprawdź bete za 2dniDziewczynki beta jest ale niska bardzo 14,1. 6 dpt. cieszę się ze chociaż była implantacja