reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jejku to naprawdę niefajnie że tak słabo się czujesz, a w szpitalu to przez wymioty byłaś i choć Ci pomogli??
Jak mogli dać leki zabronione w ciąży?

No tam mnie pompowali wszystkim co się dało i nie wymiotowałam.. Ale w sumie nie wiem co mi dawali jeszcze.. Bałam się że zaszkodzą malenstwu... No dali mi takie leki... ☹️

Nie... Wogole oni w szpitalu sobie myślą że ja już jestem w 12 tygodniu dlatego mi dali date na usg 11.09 i chyba wtedy chcieli mi te badanie robić.. Ehh 😕
Teraz się martwię bo mnie zaczęło boleć z lewej strony okolice jajników.. ☹️☹️☹️
Kochana spokojnie takie bóle to normalne w ciazy. Ja czekam na telefon od poloznej bo ma zaraz dzwonić. Mam do niej pare pytań. No to usg juz za 2 dni super . Zobaczysz swojego maluszka 😉

Dziewczynki. Naprawdę aż ciężko mi uwierzyć ze się udało ❤️ Tzn wiadomo ze do sukcesu jest jeszcze baaaaardzo daleko ❤️ Ale bez względu na wszystko jeszcze nigdy nie miałam pozytywnej bety a to naprawdę krok milowy ❤️❤️
wiadomo ze teraz żal będzie większy bo bardzo się boje stracić swojego kropeczka.
Ale już mu obiecałam ze zrobię wszystko żeby było mu dobrze u mamusi i żadnego płaczu i nerwów ❤️❤️
dziekuje za kciuki i dobre słowo ❤️
ktora kochana tam może to proszę o modlitwę bo ja różańca nie wypuszczam z rak ❤️❤️

reklama
Dziewczyny dostałam wyniki badań z pakietu na trombofilie. Załączam. Ktoś się zna ??

Załączniki

• 20200909_123900.jpg
    20200909_123900.jpg
    143,6 KB · Wyświetleń: 78
Do góry