Ananasowa93
Fanka BB :)
Heparyna i acard pewnie paśnik by zaleciłDziewczyny dostałam wyniki badań z pakietu na trombofilie. Załączam. Ktoś się zna ??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heparyna i acard pewnie paśnik by zaleciłDziewczyny dostałam wyniki badań z pakietu na trombofilie. Załączam. Ktoś się zna ??
To już zacznij sikać bo jest dobra !!A ja jeszcze zapomniałam dopisać ze beta 14,2 estradiol 2200 i progesteron 38. Czyli jest dobrze tylko jakby beta była większa to już bym sikała z radości ❤
I jest git,za dwa dni powtorzysz i bedzie juz o wiele wiecej Beta adekwatna do szybkosci jej robieniaDziewczynki beta jest ale niska bardzo 14,1. 6 dpt. cieszę się ze chociaż była implantacja
W kosmos e2 i prg.Bedzie malyA ja jeszcze zapomniałam dopisać ze beta 14,2 estradiol 2200 i progesteron 38. Czyli jest dobrze tylko jakby beta była większa to już bym sikała z radości
Wyszłaś na własne życzenie mimo, że odradzali, bo zaszkodzą dziecku?No tam mnie pompowali wszystkim co się dało i nie wymiotowałam.. Ale w sumie nie wiem co mi dawali jeszcze.. Bałam się że zaszkodzą malenstwu... No dali mi takie leki... [emoji3525]
hej poziomka, bardzo mi przykro, czy to ciaza z invitro i czy bralas cos na podtrzymanie?U mnie było widać w 9 t przepukline, w 10t potwierdzona i wstępna diagnoza o trisomi. A definitywnie 12 t na prenatalnych u 2 lekarzy. Muszę być silna nie mam wyjścia, Najgorsze są bezsenne noce.
Ale jest! A za kilka dni będzie już wyzsza[emoji3590] nie stresuj się teraz, ale daj kropkowi rosnąć spokojnie [emoji8] bardzo się ciesze, że się udało [emoji3589]Dziewczynki beta jest ale niska bardzo 14,1. 6 dpt. [emoji3064][emoji3064][emoji3064] cieszę się ze chociaż była implantacja [emoji3590][emoji3590][emoji3590]
Jaki antybiotyk?? Skoro może po 3 dniach przejść to nie może się transfer odbyć??
Dziewczynki beta jest ale niska bardzo 14,1. 6 dpt. cieszę się ze chociaż była implantacja ❤❤❤