reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej,
ja zgodnie z obietnica prosto z pracy do kompa. Wszysko ok, serduszko bije, wszystkie pomiary w normie. Tylko dziecko uparte nie dawalo glowki zmierzyc , 3 razy wychodzilismy i wracalismy z nadzieja ze ulozy sie inaczej. To cecha po Tatusiu. I Kaziu okazal sie dziewczynka o ktorej zawsze marzylam . Chyba ze siusiaczek gdzies sie schowal, bo dziewczynki nigdy nie potwierdzaja na 100 procent .

Hej Lawndowy, raczej nie. Myslalam o Helence, ale tak naprawde nie zastanawialam sie nad imieniem. Mowilam , ze dopiero po usg jak poznamy plec, wtedy pomysle. Staram sie wymyslec imie , ktore bedzie podobnie brzmialo po polsku i angielsku ( jako, ze raczej do kraju nie wrocimy). Kaziu w formie zdrobnialej bardzo mi sie podobal ale Kazimierz w Uk plus nazwisko mojego chlopa gdzie duzo rz i cz raczej by dziecku zycia nie ulatwilo. Pozostaje jeszcze problem zgodnosci, bo z moi M mamy tak rozne gusta, upodobania oraz charaktery , ze przez 9 lat zwiazku zawsze musimy isc na komromisy, bo nigy nie ma tak ze podoba nam sie ta sama rzecz.

Trzcinka, mam nadzieję, że razem wybierzecie imię, które będzie się Wam podobało. A jak będzie jakiś problem, to zawsze można ciągnąć losy, zapałki :-):-)
A czymże byłby związek bez kompromisów?! :-D :-D :-D

1360768961_by_edzia118_500.jpg

Dzien dobry Kobietki, :-)

Gotadora,
Lawendowy, Kinga i Zuzia buziaki dla Was na szczescie i kciuki mocno zaciskam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mgielka, hmmmm dziwne podejscie lekarza, WYbiega daleko w przyszlosc zamiast isc etap po etapie. Masz przeciez mrozaczki i to na nich trzeba sie skupic i na bardzobobrym przygotowaniu Twojego oranizmu do przyjecia maluszkow. Skup sie na crio a lekarza gadanie niech splynie po Tobie ,jak po kaczce. Na jakim cyklu bedziesz podchodzic?

Trzcinka, tak sie ciesze,ze wszystko dobrze a malenstwo okazalo sie wymarzona corunia :-) Gratuluje!!!!

MILEGO DNIA!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Witam dziewczyny zrobiłam test ciążowy i wyszła druga kreska ale tak blada ze nie wiem czy mi sie nie wydaje czy ona naprawde tam jest :-)

reklama
Kinga trzymaj się, niech punkcja będzie udana i niech pobiorą piękne, dojrzałe pęchole.

Gotadora dzisiaj będziemy świętować i popijać czekoladą Twój sukces :tak:

Lawendowy Sen
wypytaj doktora dokładnie o wszystko, abyś się jak najlepiej mogła przygotować do kolejnego podejścia. Pozdrów doktorka ode mnie.

Trzcinka gratuluje zdrowej dziewuszki, jak wybierzecie imię to pochwal nam się.

Zuzia
&&&&&&&&&&& za Twoje endo, mam nadzieje, że już gniazdko będzie gotowe na przyjęcie maleństwa.

Miłego dnia kobiety. Dziś już zaczyna się weekend.

Do góry