reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja bym wzieła l4 na 2 tyg a jak wsio bedzie ok to pracowala tak do 3mc😉
No właśnie w mojej firmie kobiety w ciąży nie mogą pracować. Kadry od razu każą brac zwolnienie gdyż nie chcą później ponosić odpowiedzialności
Dziewczyny jakie tabletki / zastrzyki warto brać dodatkowo i dlaczego
Pytam o te które doprosiłyście po transferze lub przed typu
*acard od kiedy i dlaczego?
Będę wdzięczna jutro mam wizytę startowa przed @ i chcę z dr uzgodnić co włączyć dodatkowo;)
Będę Wam bardzo wdzięczna za podpowiedzi!❤
Ja np. Dostałam dziś taka rozpiskę...

Załączniki

• IMG_20200907_192730.jpg
    IMG_20200907_192730.jpg
    976,2 KB · Wyświetleń: 90
Dziewczyny powiedzcie mi proszę czy po transferze normalnie pracowaliście... Właśnie rozmyślam czy od poniedziałku nie iść na l4. Pracuje na produkcji na 3 zmiany... Eh... Mam mętlik w głowie. Mój M mówi żebym szla, mama natomiast żebym poczekała do testu... Kurde nooo nie mogę uwierzyć że już w sobotę kropek będzie zemna 😍😍
Pracowałam na 3 zmiany, po transferze akurat wypadły mi nocki, po ostatniej nocce zrobiłam test i pozytyw. Ale u mnie nawet nie miałam możliwości by brać wolne - musiałam pracować

No właśnie mi też wypadają od poniedziałku nocki 🙈 eh... Pogadam z lekarzem chyba w sobotę na ten temat 🤷‍♀️
Druga sprawa chodząc do pracy szybciej mi czas leciał i nie myślałam tyle. Siedząc w domu odejdziesz od zmysłów i będziesz słuchać każdego bolu i każdego innego objawu a najgorsze szukać info w internecie.

No właśnie u mnie wyszlo koniec jak mialam 8 tydzien i 6 dzien. Pisalam do niego a on mi kazal juz nie brac wiec prawie 9 tydzien. Encorton jutro biore ostatnia tabletke bo jutro zaczynam 10 tydzien. Kurcze troche sie boje jak to wszystko odstawie czy bedzie wszystko ok, a usg dopiero 25wrzesnia😞
Mi Paśnik kazał tak jak wam accofil do końca 9 tygodnia a encorton do końca 12 tygodnia z tym ze w ostatnim tygodniu mam zmniejszyć dawke na 2,5 hmm

reklama
Do góry