reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

dziewczyny, a jak brałyście Acard przed crio?tzn. ile przed criotransferem?zastanawiam sie, czy nie powinno się go brać np. z miesiac przed transferem?nigdy nie brałam, lekarz mówił,ze nie muszę...
kinga znalazłam fajną, polecaną na bocianie panią odakupunktury:)Mam zamiar sie umówić,żeby pochodzić w marcu :D
a warto brać przed Crio koenzym Q10?moze być taki?
KOENZYM Q10 Naturkaps 10mg x 60 kapsułek - Apteka internetowa i-Apteka.pl

Ostatnia edycja:
reklama
Hope no w końcu jesteś, jak fajnie, że wróciłaś i walczysz o mrozaczka. Będzie dobrze :tak:, synek musi mieć przecież rodzeństwo. To mały przystojniak jest.

Madzialenak mozesz mi przeslac jakiegos linka z taka aspiryna bo probuje poszukac tutaj w Uk jakiegos odpowiednika ale cos kiepsko mi idzie.... a od kiedy i ile sie bierze taka aspiryne??

Hope, acard możesz już zacząć brać. Zorientowałam się, że chodziło o crio, więc punkcja odpada,
ale zrozumiałaś o co mi chodzi :-)

Oczywiście, jak będziesz w 3mieście, to serdecznie zapraszam do Naszego Nieba:-)
Wpadaj, kiedy chcesz, nawet jutro:-)

Zuzia ja nie brałam aspiryny i nie wiem jak się ją stosuję.
Biorę kwas foliowy, witaminy femibion natal classic, koenzym Q10+witamina E

dzieki lawendowy ale nistety jestem uziemniona finansowo w tej chwili i nici z wyjazdow w ojczyste strony, dodatkowo crio juz za pasem wiec podroze i tak nie bylyby na miejscu, za zaproszenie dziekuje i w wyobrazni juz tam jestem, okropnie mi gdanska brakuje a ostatnio bylo mi dane spedzic tam jedynie 3 dni-masakra wiec jak juz nastepny raz sie przytrafi to pojde szeroko, heaven zaliczymy na bank i obowiazkowo wszystkie z brzuchami:-) OK?

jeszcze mi nie wybaczylas...:( ja sobie tez nie :( tym bardziej ze od tamtego czasu juz nie zawitalam wiec ukarana przez los zostalam to juz mnie oszczedz :) poza tym obiecalam jakos na poczatku twojej ciazy ze przyjade na ogledziny brzuszka :-) tylko ze jak mi tez wyskoczy to bedzie gorzej...:)
no ale sie postaram i mam nadzieje ze sie jeszcze zalapie, kiedy masz date porodu

reklama
hope żartuję, wybaczyłam już, ja się nie potrafię gniewać :rofl2: Datę porodu mam na 28.08.2013

Ostatnia edycja:
Do góry