reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Zwycięstwo ! TSH spadło do 1,5 :) no przynajmniej do in vitro nie będą się czepiać...

Szkoda tylko że ten wymaz z pochwy takie zły i grzybki wyszły :( znów mi odroczą transfer :(

reklama
Dopiero znalazłam chwilę. Jestem po pierwszym zastrzyku. Tak jak Wam wcześniej wspominałam ją ja stymulacje zaczynam w 2 fazie (dziś 28dc).będziemy mieli mrożone zarodki, żeby je przebadali. Zapladniac będą nasienie świeżym i z biopsji ze względu na słabe wyniki, może to przynieść lepsze efekty ale nie musi. Jestem na bardzo niskiej dawce leków ponieważ moje AMH oszalalo i jest wyższe niż 3 lata temu-ponad 11. Od 5 ds dojdzie mi luteina. I za tydzień kolejna wizyta. Oby ta metoda się sprawdziła [emoji110][emoji120]

Dopiero znalazłam chwilę. Jestem po pierwszym zastrzyku. Tak jak Wam wcześniej wspominałam ją ja stymulacje zaczynam w 2 fazie (dziś 28dc).będziemy mieli mrożone zarodki, żeby je przebadali. Zapladniac będą nasienie świeżym i z biopsji ze względu na słabe wyniki, może to przynieść lepsze efekty ale nie musi. Jestem na bardzo niskiej dawce leków ponieważ moje AMH oszalalo i jest wyższe niż 3 lata temu-ponad 11. Od 5 ds dojdzie mi luteina. I za tydzień kolejna wizyta. Oby ta metoda się sprawdziła [emoji110][emoji120]
Przypomnij jaka klinika

Cześć, z moim M. jesteśmy na początku swojej drogi o wymarzonego bobasa, problem leży po stronie M. Stwierdzone kiepskie nasienie, brał leki ale zero efektów, a 3 lata starań. Jakiego lekarza polecacie w Warszawie do leczenia niepłodności?

reklama
Witam.Mam pytanie,może ktoś mi coś podpowie. Jestem po 3 nieudanych transferach,starania od ponad 9 lat,nigdy nie było pozytywnego testu ani bety powyżej 0.W październiku wybieramy się do Paśnika.Czy powinnam mieć jakieś badania zarobione już na wizytę?A jeżeli tak,to jakie?
Będę wdzięczna za każdą podpowiedź.

Do góry