reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny,
Bardzo mnie dziś bolał brzuch, 6 dni po zabiegu.Postanowilam że jadę do szpitala, bardzo miły lekarz mnie zbadał, pogadał i uwaga:
Po poronieniu jest tak:
1 miesiaczka pojawi się do 3 m-cy
Skurcze macicy potrwają do 2 m-cy
Plamienie do 1 m-ca
I to wszystko jest NORMALNE
Nie ma się czym stresować
Więc głowa do góry 🙂

Cześć dziewczyny , wczoraj zaczęłam lekko plamić , dziś jest tego coraz więcej. Jestem w dopiero w 5 tygodniu ;( lekarz kazał mi leżeć i zwiększył progesteron ... czy któraś z Was miała taka sytuacje i wszystko skończyło się dobrze ? Jestem załamana ;( najgorsze jest to , ze lekarz jest na urlopie a szpital z taka ciąża mnie wyśmieje jak przyjadę ale jak się pogorszy to pojadę na sor ;(

Cześć dziewczyny , wczoraj zaczęłam lekko plamić , dziś jest tego coraz więcej. Jestem w dopiero w 5 tygodniu ;( lekarz kazał mi leżeć i zwiększył progesteron ... czy któraś z Was miała taka sytuacje i wszystko skończyło się dobrze ? Jestem załamana ;( najgorsze jest to , ze lekarz jest na urlopie a szpital z taka ciąża mnie wyśmieje jak przyjadę ale jak się pogorszy to pojadę na sor ;(
Kochana ja tak miałam w 7tygodniu. Krwią zek się oczyszczał. Synek ma prawie trzy lata. Leż, odpoczywaj, bierz lutke i bądź dobrej myśli[emoji9]

Pewnie że jedz na sor, nie można lekceważyć.. Miejmy nadzieję że to nic poważnego i że wszystko będzie dobrze...✊

reklama
Nikt Cię nie wysmieje w szpitalu. Nie jedź na SOR tylko od razu na izbę przyjęć ginekologiczna i OD RAZU Cię przyjmą.W ciazy nie jezdzi się na SOR.Jak najszybciej.

Do góry