reklama
KarolinaJ79
Fanka BB :)
Ja to bym spała cały czas a mdłości sporadycznieDziewczyny, które są po transferach, jak się czujecie?? Macie jakieś objawy lub mdłości jak ja???
Waleczna36
Ja w nocy nie mogę spać, ale za to w dzień nadrabiam. Doszły mi zawroty głowy i potykam się o własne nogi 23 dptDziewczyny, które są po transferach, jak się czujecie?? Macie jakieś objawy lub mdłości jak ja???
Alkalalka82
Mdli mnie troszke, pozatym zero. Wogole nic nie czuję.Dziewczyny, które są po transferach, jak się czujecie?? Macie jakieś objawy lub mdłości jak ja???
Ja to bym spała cały czas a mdłości sporadycznie
Jak Ci fajnie.. Też bym chciała mieć sporadycznie, ale ja mam od momentu jak wstanę do momentu aż zasnę.. Spać też bym mogła całymi dniami
Ja w nocy nie mogę spać, ale za to w dzień nadrabiam. Doszły mi zawroty głowy i potykam się o własne nogi 23 dpt
Coś Ty.. Ojaa oby Ci minęły te zawroty głowy. Uważaj na siebie
Mdli mnie troszke, pozatym zero. Wogole nic nie czuję.
Zazdroszczę Wam, ja wymiotuję jak kot
Alkalalka82
Powiem Ci ze chyba nie dogodzi.Zazdroszczę Wam, ja wymiotuję jak kot
Nie wiem jakie objawy bym chciała ale brak twz mnie przeraża. W straconych czułam się w ciąży, teraz... w zasadzie nie.
I gdybt nie rosnącą beta to nic bym nie podejrzewała...
Waleczna36
Uuuu a ja jeszcze ani razu, czasem mdli i o 4 rano się budze bo jestem głodnaZazdroszczę Wam, ja wymiotuję jak kot
reklama
Powiem Ci ze chyba nie dogodzi.
Nie wiem jakie objawy bym chciała ale brak twz mnie przeraża. W straconych czułam się w ciąży, teraz... w zasadzie nie.
I gdybt nie rosnącą beta to nic bym nie podejrzewała...
Ja Ci mówię, te mdłości całodniowe mnie przerastają.. Naprawdę strasznie to wytrzymać.. Wolalabym całe dnie przespać żeby się nie męczyć
Podziel się: