reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie pociesze Cię, 😳🤫
ze swojej perspektywy powiem Ci ze strach nie mija.... teraz jak wiem ze jest zemna w środku jeszcze bardziej się boję. Kazde wyjście do wc jest straezne, corazu zaglądam tez w nocy w majtki 🤦‍♀️ :oczy to tylko mokro po dupku czy to już @.
Mam nadzieję ze nasz strach i schizy kiedyś miną, bo miną prawda????
Chyba nie miną nigdy... :(
My już mamy 13 tydzień i powiem Ci ze mam tak samo... jak tylko coś poczuje odrazu lece i sprawdzam czy to nie jakieś plamienie czy się coś nie dzieje, ciagle jest taki strach ze jejku :( tez bym chciała żeby to minęło.

reklama
o matko czyli to nigdy się nie skończy.
Kochana strach o malucha nie skończy się, zmienia się tylko temat strachu. W późniejszych etapach To strach o ruchy - czy się rusza, czy się rusza prawidłowo, czy nie jest zbyt aktywny - czemu nie jest aktywny.... i tak do samego porodu. A po porodzie przychodzą inne strachy i tak całe życie 😊

Kochana strach o malucha nie skończy się, zmienia się tylko temat strachu. W późniejszych etapach To strach o ruchy - czy się rusza, czy się rusza prawidłowo, czy nie jest zbyt aktywny - czemu nie jest aktywny.... i tak do samego porodu. A po porodzie przychodzą inne strachy i tak całe życie 😊
Potwierdzam.Lecz po porodzie zmienia się odczucie bo jednak nasza potrzeba bycia dla kogoś mama zostaje zaspokojona.Dla mnie tez ulga bylo koniec plotek na nasz temat czemu dzieci nie mamy koniec presji i ciągłych pytań.Ci co pytali najczęściej przestali się interesować w taki sposób ze nawet nie pogratulowali dziecka a teraz nawet się nie odzywają.Jak to gdzieś przeczytałam "śmieci wyniosły się same".Tak to jest mam meza dzieci w miare dostatnie życie i nie wzudzam juz sensacji.

Dziewczyny otrzymałam wyniki biocenozy pochwy. Coś słabo wyglądają ;(. Ktoś coś???
W poprzednim cyklu miałam puste jajo płodowe, poronienie samoiste bez leków i łyżeczkowania. Lekarze twierdzili, że nie potrzebny antybiotyk ale wyniki słabo wyszły.

Dziewczyny otrzymałam wyniki biocenozy pochwy. Coś słabo wyglądają ;(. Ktoś coś???
W poprzednim cyklu miałam puste jajo płodowe, poronienie samoiste bez leków i łyżeczkowania. Lekarze twierdzili, że nie potrzebny antybiotyk ale wyniki słabo wyszły.
Zrób posiew , jeśli nie masz objawów na razie nie lecz, zaczekaj co wyjdzie z posiewu. Wtedy ewentualnie celowany antybiotyk.

reklama
Do góry