Trzymam kciuki będzie dobrze zobaczyszCzekam na 2 weryfikacje bety.
Zwariuję z nerwów.
reklama
Wczoraj wizyta [emoji16] zaczynam pełna procedure bo nie wiadomo ile z tych 7 komórek się rozmrozi więc lepiej troszkę naprodukowac [emoji16] w tym miesiącu badania i anty 17tego mam mieć wszystkie wyniki i przyjść na wizytę [emoji16][emoji16][emoji16] jak męża wyniki nie będą masakryczne to zaczynamy. Prawdopodobnie stymulacja tak jak ostatnio puregonem [emoji16]
JestemMama!
Fanka BB :)
Powodzenia, trzymam kciukiWczoraj wizyta [emoji16] zaczynam pełna procedure bo nie wiadomo ile z tych 7 komórek się rozmrozi więc lepiej troszkę naprodukowac [emoji16] w tym miesiącu badania i anty 17tego mam mieć wszystkie wyniki i przyjść na wizytę [emoji16][emoji16][emoji16] jak męża wyniki nie będą masakryczne to zaczynamy. Prawdopodobnie stymulacja tak jak ostatnio puregonem [emoji16]
Alkalalka82
10 dpt 80.50
12 dot 172.80
Chyba dobrze jest. Jeszcze ostatnia weryfikacja w w 14 dniu bo tak chciala klinika, i koniec sprawdzania.
12 dot 172.80
Chyba dobrze jest. Jeszcze ostatnia weryfikacja w w 14 dniu bo tak chciala klinika, i koniec sprawdzania.
Bardzo dobrze. Co dwa dni się podwaja [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16] piękna beta [emoji9][emoji9][emoji9]10 dpt 80.50
12 dot 172.80
motylek24
O tego to nie wiem. Rozmawiaj z lekarzem. Ja podchodziłam do stymulacji z bicenozą nie idealna . Lekarz nie widział przeszkód. Jeśli nie masz objawów to wstrzymaj się z leczeniem, weź probiotyki. Zobaczysz co na to lekarz.Dzięki, miałam mieć transfer jakoś za tydzień. Pewnie trzeba odroczyć ??
Super. Cieszę się bardzo i gratuluje z całego serca10 dpt 80.50
12 dot 172.80
Wesoła_Aga
Czekam na 2 weryfikacje bety.
Zwariuję z nerwów.
Trzymam mocno kciukaski Musi być dobrze
Margoolcia
pH masz zasadowe. Moja ginekolog zawsze doradza jedzenie kiszonek picia soki z kiszonek, kefiry. Przy zaburzeniach pH często daje się globulki z bakteriami i tworzy się błędne koło bo ponoć one zaburzają naturalna pracę pochwy. Tworzy się błędne koło. Nasze babcie niegdyś podmywaly się kefirem.Dziewczyny otrzymałam wyniki biocenozy pochwy. Coś słabo wyglądają ;(. Ktoś coś???
W poprzednim cyklu miałam puste jajo płodowe, poronienie samoiste bez leków i łyżeczkowania. Lekarze twierdzili, że nie potrzebny antybiotyk ale wyniki słabo wyszły.
reklama
Evela.6
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Piękny wynik!
Czekam na 2 weryfikacje bety.
Zwariuję z nerwów.
Piękny wynik!
Podziel się: