reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kinga :-) super! już jesteś tak blisko! trzymam kciuki z całych sił!!! O której w piątek punkcja?

Milagros wypoczywaj, bierz leki i wszystko będzie dobrze :tak: jak zobaczysz maluszka to zapomnisz o tej całej hiperce!

SonySony może spróbuj gdzieś prywatnie kto ma dobre usg?

Kwiatuszek a Ty się nie stresuj tylko ciesz, bo im bliżej invitro tym bliżej będziesz mamusia!

reklama
im coraz bliżej jestem ivf tym bardziej jestem przerazona...

Kwiatuszqu a ktora z nas nie jest;-)... oj zeby wszystko ci szybciutko minelo i jak najszybciej mogla zaczac juz przygotowania do transferku

Sony no niezle trzeba sie nastresowac zanim czlowiek bedzie mogl sie spokojnie cieszyc dzidzia... mam nadzieje ze juz na nastepnym usg zobaczysz te serduszko i bedziesz mogla chociaz troszke odetchnac;-)

Kinga o jacie!!! ale poszlas do przodu - chyba z zaskoczenia cie chca wziasc:-D Myslalam ze razem do transferku podejdziemy a ty poszlas jak burza - super ciesze sie ze juz nie musisz dluzej sie kluc - no to w piatek i dla ciebie wazny dzien, ja mam wizyte, Gotadora, wiem ze ktos jeszcze ale przepraszam wylecialo mi z glowy... trzymam od dzisiaj kciukasy za dobre i silne komoreczki

Cześc dziewczynki.
TeQuila bardzo mocno cię tulę. Czekałam wczoraj z dziewczynami na info od Ciebie i wierzyłam że będzie dobrze a tu taka zła informacja. Jesteś silna, choć moze jeszcze tego nie czujesz. Dasz rade, zawalczysz i uda się!!! zobaczysz. trzymam kciuki za ciebie:tak:.
Kinga teraz to już z górki i zaraz będziesz mamusią:-).
Lawendowy ty to bidulko tez ciągle coś musisz złapać:baffled:. Żurawinkuj się:-)

TeQuila a ty się nie nastawiaj że z mrozaczkami trudniej zajść. ja ostatnio po raz pierwszy w życiu byłam w ciąży i to własnie z mrozaczków a ze świeżynek nigdy nie zaskoczyłam. Wierzę że następnym razem moje pingwinki już zostaną ze mną na 9 miesięcy i Tobie (oraaz reszcie dziewczyn przed crio i przed transferami) życzę tego samego;-). damy radę:-)

SonySony - to zapytaj się znajomych. Może kogoś Ci polecą dobrego.

Gotadora - mam punkcję na 8.40 wyznaczoną. Więc skoro świt, że tak powiem. W zasadzie chciałabym, żeby już było.

Zuzia2011 - no lekarz mocno mnie wziął z zaskoczenia. Myślałam, że będę miała kłucie jeszcze do piątku lub soboty :-) A Ty w piątek masz podglądanie endo do crio?

Hola do Zabrza do Salubrisu, tam pracuje lekarz który mnie leczył w Provicie. Do Provity do Katowic mi się nie chce jeździć a w Zabrzu mam pod nosem. W Gyncentrum lekarz mi nie chce Fraxipariny z refundacja wypisywać bo twierdzi że nie może, a luteinę wystawia na ryczałt, więc mnie w bambuko nie będzie ładował że nie może bo się umowę z NFZ jedną na wszystkie leki podpisuje. Wkurzył mnie tym. Mam wzkazania bo mam genetycznie zbadane że mam Trombofilię. Pracuje z lekarzami i dużo na ten temat wiem, ale tak właśnie jest że jak służba zdrowia to cię po łebkach traktują. :wściekła/y:

Zuzia2011 - no lekarz mocno mnie wziął z zaskoczenia. Myślałam, że będę miała kłucie jeszcze do piątku lub soboty :-) A Ty w piątek masz podglądanie endo do crio?

Tak w piatek ide na kolejne podgladanie endo - ostatnio mialam 6.3 myslisz ze przez ten tydzien uroslo na tyle by bylo juz dobrze?? Kurcze ja juz mam dosyc tego klucia ponad 60 zatrzykow juz zapodalam i z tygodnia na tydzien mi obiecuja ze to juz ostatnie... chyba sie im tam rozplacze normalnie jak znowu przesuna... ty w piatek na 8.40 to ja bede w drodze do kliniki wiec myslami bede z Toba:tak:

reklama
Do góry