reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
To dobra duszyczka jest. Zresztą Ty też 😊😘a czasem taki spokój jest konieczny i bez tego wewnetrzny ZEN nigdy nie nastąpi. Niech działają. I niech się uda❤️
Popieram!!!! 💓💓💓
Tzn. To, że Ona dobra, bo ja to.... Wiesz.... Ale myślę podobnie.Tez czasami muszę uciec 😉😉😉

Aneta, ja Ci wiszę jakieś 10 zł za przesyłkę..... Wyślę 🤣🤣🤣🤣🤣boszzzz, jak mi wstyd🙈🙈🙈🙈tera mi się jakaś klapka odetkała🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️o raaannnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyy🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

Popieram!!!! 💓💓💓
Tzn. To, że Ona dobra, bo ja to.... Wiesz.... Ale myślę podobnie.Tez czasami muszę uciec 😉😉😉

Aneta, ja Ci wiszę jakieś 10 zł za przesyłkę..... Wyślę 🤣🤣🤣🤣🤣boszzzz, jak mi wstyd🙈🙈🙈🙈tera mi się jakaś klapka odetkała🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️o raaannnnnnnnnyyyyyyyyyyyyyyyy🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Powiedz wprost, że czekasz az nadarzy się wyjazd do Wawy bo mnie chcesz na kawkę zabrać 😀

@Liliana87, jak już jesteś co u Ciebie????Wielki dzień już coraz bliżej 😁😁😁💓💓💓???
Mordeczko Ty moja, zawsze mnie przylukasz jak już wejdę poczytać to tam słychać 🤣
No zbliża się, dziś mamy 33+3. Ale nie czuję się jakoś super świetnie, muszę się oszczędzać a to też nie jest takie proste jak się okazuje. No ale nie narzekam ;) Modlę się po swojemu by księżniczka była waleczna do końca i wyszła na świat w terminie ;) Odganiam złe myśli jak Czarownica 🤷🤦
A co tam u Ciebie? Dalej w szaleńczym pociągu? Plecki nie dokuczajo?? Dobrze,że czuwasz 😁

reklama
Mordeczko Ty moja, zawsze mnie przylukasz jak już wejdę poczytać to tam słychać 🤣
No zbliża się, dziś mamy 33+3. Ale nie czuję się jakoś super świetnie, muszę się oszczędzać a to też nie jest takie proste jak się okazuje. No ale nie narzekam ;) Modlę się po swojemu by księżniczka była waleczna do końca i wyszła na świat w terminie ;) Odganiam złe myśli jak Czarownica 🤷🤦
A co tam u Ciebie? Dalej w szaleńczym pociągu? Plecki nie dokuczajo?? Dobrze,że czuwasz 😁
Jeszcze dwa tygodnie I Kochana będzie bezpiecznie💓💓💓💓nie mogę się doczekać tej Twojej Kruszynki💓💓💓💓Będzie tak dobrą Duszyczką jak Mamusia💓💓💓Proszę, błagam o fotki, daj Ciotce oka nacieszyć😘😘😘
Co do samopoczucia to i pewnie te upały diabelskie nie pomagają, ale już ma być ciut lżej✊✊✊
Odzywaj się czasem💓Przytulam😘💓😘

Do góry