reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem ;) to nie bedzie takie proste ;) Straszliwie uparta jestem - nie chodzi tu to zebym miala racje bo nie chce jej miec ale jakos niewyobrazalne mi sie wydaje robic prenatalne - mysle ze jakbym je zrobila - to by sie sie wtedy dopiero cos zmienilo ;) Narazie sobie zyje z dnia na dzien i to moje zycie sie mocno zmienilo. Poprostu musze czekac na kolejna wizyte i to co los przyniesie.
No i tak najlepiej,zyj z dnia na dzien i ciesz sie dzidziusiem.Przestan sie katowac mysleniem i liczeniem,bo jak widzisz nie zawsze masz racje.Trzeba czasami brac jak daja i za tym postawic kropke .Mysle ze jest tutaj duzo osob,ktore chcialyby byc w twojej sytuacji i smutno im sie robi jak czytaja co piszesz.Pomysl o tym prosze.

Kochane dziewczyny u mnie beta 0,7 nie mam już zarodków. Zacznę się skupiać na moim życiu które mam a jest całkiem dobre:p wiadomo, ze człowiek chciałby mieć większa rodzine to była by truskawka na torcie:p No, ale nie wszystko dostajemy czego chcemy. Mój syn chce zostać strażakiem :p pytanie czy nim zostanie:-) Próbujcie dziewczyny nie ma reguł, trzeba dać czasowi czas;-) Mnie się udał trzeci transfer i urodziłam syna. Teraz co prawda żaden, ale może „mój” syn pojawił się wcześniej oszczędzając mi sześciu transferów :-) Jak coś JESTEM , ale będę już rzadziej zaglądać.
Życzę Ci pięknego życia [emoji8] i żeby syn został strażakiem [emoji6][emoji3590]

Jeden mi tak powiedzial ale on nie jest in vitrowy z drugim nie mam kontaktu ;) Bo akurat teraz sobie urlop wymyslil ;) Mnie twlasnie tez wieczorami czescie boli brzuch. Ja tylko ze trzy razy mialam mdlosci a tak normalnie mam apetyt , kawe pije jedna bo podobno moge i tez mi smakuje - jedynie wech mam bardzo wyczulony i od kielbasy mnie odrzucilo ;) Mam strasznie zmienne nastroje - potrafie sie poryczec na reklamie!!! Chusteczki na lozku to mus... Wogole zle znosze to lezenie bo ja bardzo aktywna bylam - aj ak tylko troche wiecej po domu pochodze to zaraz sie cos dzieje. Psy mi sie tak rozleniwily ze tez wcale na dwor nie chca wychodzic ;) Noooo mysle ze jakby chcial ode mnie odejsc to by mnie wygonil z domu - bo wszystko jest jego ;) Nie moge na niego narzekac - ale ja tez zawsze bylam dobra zona - jak jeszcze bylam soba ;)
A nie przyszło Ci do głowy że te objawy ktore masz moga świadczyć o tym że jest ok?
Jeżeli nie możesz s
A ty przeciez sama sie przyznalas ze boisz sie oceniac mojej bety 🤭 🤪 👍 To co ja mam miec w głowie? Sieczke ;)
Ale beta byla sto lat temu ona nie jest ważna juz przeciez. Po co poelegnujesz w głowie te wyniki?

No i tak najlepiej,zyj z dnia na dzien i ciesz sie dzidziusiem.Przestan sie katowac mysleniem i liczeniem,bo jak widzisz nie zawsze masz racje.Trzeba czasami brac jak daja i za tym postawic kropke .Mysle ze jest tutaj duzo osob,ktore chcialyby byc w twojej sytuacji i smutno im sie robi jak czytaja co piszesz.Pomysl o tym prosze.
Ja juz kilka razy bylam w ciazy ale nigdy tak daleko - tez zawsze po swojemu zazdroscilam ciązy. I zawsze myslalam ze jak w niej bede to bedzie tak pieknie - ale nie wiem czy ktos by mi mogl zazdroscic sytuacji w ktorej jestem. Na razie jest do bani. Ciaza mega zgrozona nie mowiac o tym ze boje sie za kazdym razem kiedy sikam. Nie zycze nikomu takiego stanu. Co ja tu bede pisac JEST JAK JEST a napewno jest tez druga czesc dziewczyn z forum, ktore byly w mojej podobnej sytuacji i uwierz mi ze one mi nie zazdroszcza. Ja tez potrafilam dawac piekne cenne rady innym - łatwiej KOMUS doradzac. Napisalam juz ze nie bede ani mowic ani pisac o swoich obawach, ktore sa uzasadnione bo rzeczywiscie nie ma sensu. Napewno nie w moim zamiarze bylo kogos urazic - bez sensu - bardziej wolalam o pomoc - i taka dostalam ale z tym wszystkim musze sama sobie poradzic. Zreszta sama wiesz jak jest, niby czlowiek bedzie sie trzymal kazdej nadzieji ale trzeba realnie podchodzic do tematu - zwlaszcza z taka przeszloscia.

Hej. My po kolejnej wizycie. Jeden jajnik fajnie widoczny drugi nie bardzo😭ale pocieszenie jest takie że na tym jednym jest dużo pęcherzyków póki co jeszcze muszą trochę urosno. Na to chwilę maja 15 mm zastrzyki dopisanie i kolejny podgląd poniedziałek. Punkcja przewidywanie środa/czwartek. Zobaczymy jak to będzie 🙂narazie staram się za bardzo nie denerwować ale przed samą punkcja się to zmieni potem już stres co chwila będzie. Ale taki już nas los🙂

Bogiem nie jestem,a nawet jakbym ci napisala ze jest ok( chyba nie raz napisalam) to ty i tak wiesz lepiej,to po co sie licytowac.
Wiesz ze ja sie nie licytuje ;) chetnie bym zapomniala o tych przy
A nie przyszło Ci do głowy że te objawy ktore masz moga świadczyć o tym że jest ok?
Jeżeli nie możesz s

Ale beta byla sto lat temu ona nie jest ważna juz przeciez. Po co poelegnujesz w głowie te wyniki?
Raz mi toprzyszlo do glowy - serio ;) Tylko wiesz z ta beta to jest chyba tak ze to kiedys wychodzi.

reklama
Do góry