reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Jeszcze dwa tygodnie I Kochana będzie bezpiecznie💓💓💓💓nie mogę się doczekać tej Twojej Kruszynki💓💓💓💓Będzie tak dobrą Duszyczką jak Mamusia💓💓💓Proszę, błagam o fotki, daj Ciotce oka nacieszyć😘😘😘
Co do samopoczucia to i pewnie te upały diabelskie nie pomagają, ale już ma być ciut lżej✊✊✊
Odzywaj się czasem💓Przytulam😘💓😘
Oczywiscie,że Ciociusia dostanie foteczke ❤️ Na szczęście ❤️ Zwolnimy dla Ciebie brzusio 🥰😘❤️ póki co, oszczędzaj się ile wlezie 😙

reklama
Mordeczko Ty moja, zawsze mnie przylukasz jak już wejdę poczytać to tam słychać 🤣
No zbliża się, dziś mamy 33+3. Ale nie czuję się jakoś super świetnie, muszę się oszczędzać a to też nie jest takie proste jak się okazuje. No ale nie narzekam ;) Modlę się po swojemu by księżniczka była waleczna do końca i wyszła na świat w terminie ;) Odganiam złe myśli jak Czarownica 🤷🤦
A co tam u Ciebie? Dalej w szaleńczym pociągu? Plecki nie dokuczajo?? Dobrze,że czuwasz 😁
A ta czarownica,to ze jaaa?🤣🤣🤣

Ciesz sie,ze juz tak daleko i niuni sie nie spieszy na swiat.Piekny czas,bajki jej czytasz?😊

A ta czarownica,to ze jaaa?🤣🤣🤣

Ciesz sie,ze juz tak daleko i niuni sie nie spieszy na swiat.Piekny czas,bajki jej czytasz?😊
Absolutnie ;) mąż zawsze na mnie mówi Czarownica, bo co nie mówiłam to wykrakałam.. dlatego teraz kracze sobie tylko dobre myśli ;)
Mam nadzieje,że się nie spieszy i ta szyjka już się więcej nie skróci a brzuch twardnieje bo mała rośnie przyzwoicie a ja mam mały domek ;) nie czytam. Nawet na to nie wpadłam 🤦🤦🤦 ale często słuchamy skrzypiec elektrycznych;) Chyba lubi, bo zawsze mnie wtedy kopnie ;)

Absolutnie ;) mąż zawsze na mnie mówi Czarownica, bo co nie mówiłam to wykrakałam.. dlatego teraz kracze sobie tylko dobre myśli ;)
Mam nadzieje,że się nie spieszy i ta szyjka już się więcej nie skróci a brzuch twardnieje bo mała rośnie przyzwoicie a ja mam mały domek ;) nie czytam. Nawet na to nie wpadłam 🤦🤦🤦 ale często słuchamy skrzypiec elektrycznych;) Chyba lubi, bo zawsze mnie wtedy kopnie ;)
Niech się nie spieszy✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊✊I nie martwi Mamy💓

Bo dzisiaj moj maz nie pracuje ;) siedzi ze mna i kontroluje sytuacje ;) Ja tez obiecalam sie juz kontrolowac 🤪 Chociaz w glowie i tak mam swoje ale nie bede juz o tym nikomu mowic. I zobacz co oglądam ;) U nas za godzine ma byc jakas wielka burza z gradem... Od mamy dostalismy rosolek i sałatke - zza goraco na gotowanie. Lubie jak jest burza ;) Ja i tak bym co chwile spala - muli mnie, cyce bola i cos mi sie wplecach ciagle rusza ;) Moze moj mozg sie tam przesniosl ;)
Dobrze ze masz jakiekolwiek objawy bo u mnie - cyce ładne okrągłe 0 wymiotów brak nie muli mnie wcale i nawet brzuch przestał bolec a do usg jeszcze 5 dni! Oszaleje !!! Oczywiście naczytałam się mega bzdur w internecie wiec .... masakra

reklama
No ale wczoraj mialam schize na maksa - jeszcze zmusilam go zeby dzwonil do tego ordynatora!!!! Dzisiaj sie wstydze 🤭 Nagadalam sobie i jestem gotowa na wszsystko ale czasami i tak ciezko. Nie wiem dlaczego ale za hu....steczke raz ze nie moge sobie wbic do glowy ze jestem w ciazy a dwa ze bedzie dobrze. Caly czas i tak mam w glowie te cyfry ;( Wiesz ten moj to i tak ma cierpliwosc do mnie - ja bym do niegotyle nie miala ;) chociaz wydaje mi sie ze i tak troche ode mnie ucieka - bo poszedl nalac ptakom wode a przeciez za chwile ma byc burza ;) Ale wstaje wnocy co chwile siku - toza kazdym razem sie budzi i czeka oswieconym swiatlem. Wczoraj mielismy jechac na strzelnice ale troche kaplo na papierze to zadzwonil i odwolal i siedzial ze mna. Ale jak przyjdzie co do czego to tylko on mnie potrafi ustawic do pionu ;) @anett96 a jak ty sie czujesz? Z tymi blizniakami to czytalam ze to normalne ze tak moze byc ale w pojedynczej ciazy to raczej nie.
Kochana urodzisz i nadal nie będziesz dowierzać ze to sie dzieje naprawde wiec pora zaczac sie starać myśleć pozytywnie. Patrząc na mojego 2 latka i córkę 3 miesieczna nadal nie wierze i dziękuję za szczescie ze ich mam i czasami jak wracam do wspomnien to ....nadal jestem pod wrażeniem ze to sie dzieje

Do góry