reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@sandra

Jeja,jaka piekna dziewczynka.Witaj na swiecie kochana💛Gratulacje dla mamusi i tatusia👨‍👩‍👧,jak ty sie czujesz? CC czy SN bylo.
Az mi sie lezki pokulaly,na samo wspomnienie moich maluszkow😍😍
Naturalny ✊🏻 Dałam radę 🥳
O dziwo poszło szybko -
O 8.10 odeszły mi wody
O 9.15 zaczęły się skurcze
O 11.00 jechaliśmy do szpitala i miałam już 5/6 cm rozwarcia
Wtedy sruuu do wody i tam prawie urodziłam. Wyszłam na łóżko bo położna mówiła, że dziecku spada tętno. A jak się okazało to już główkę było widać 😂
Także po 14 już miałam małą na klatce 🥰
Bolało w h*****j ale było warto 😍

reklama
O dziwo poszło szybko -
O 8.10 odeszły mi wody
Wtedy sruuu do wody i tam prawie urodziłam. Wyszłam na łóżko bo położna mówiła, że dziecku spada tętno. A jak się okazało to już główkę było widać 😂
Rzeczywiście porod ekspresowy. Super gratulacje 😍

O dziwo poszło szybko -
O 8.10 odeszły mi wody
Super sobie poradzilas🤩🤩🤩

QUOTE="anett96, post: 19973714, member: 168942"]
Bazylia128 widze ze cie do netu podłączyli?😂😂😂
[/QUOTE]
I jak tam dzis? Ogarnelas sie ze swoją schiza?
Mój jeden mały tez jest o 2 dni do tyłu ale jak lekarz powiedzial ze jest ok i mimo ze widze ze drugi jest o 2 dni do przodu to nawet do głowy mi nie przyszło zeby sie tym stresowac

W punkt! Ujęłaś to doakonale. Też mam takie podejście 👌 Naokoło wszyscy w ciąży, a mnie drugi raz się nie udało. Boli mniej jak za pierwszym razem, gdzie w 6 tygodniu serce przestało bić, ale nie poddaje się. Czekam na okres i podchodzę 3 raz 💪
Wiesz to przecież jakby nie patrzeć to jest proces LECZENIA więc jak każda terapia musi TRWAĆ 🙂

Czy zdarzylo Wam się mieć bicia temperatury ciała po progesteronie? Bo myślę,że to od niego ... raz zimno,a za chwilę czuje że się poce ...oszaleć można [emoji849]

QUOTE="anett96, post: 19973714, member: 168942"]
Bazylia128 widze ze cie do netu podłączyli?😂😂😂
I jak tam dzis? Ogarnelas sie ze swoją schiza?
Mój jeden mały tez jest o 2 dni do tyłu ale jak lekarz powiedzial ze jest ok i mimo ze widze ze drugi jest o 2 dni do przodu to nawet do głowy mi nie przyszło zeby sie tym stresowac
[/QUOTE]
Mój na pierwszym usg był o ponad tydzień mniejszy, też jakoś specjalnie nie siałam paniki bo wiedziałam że co ma być to będzie, teraz też jest między nimi różnica ale malutka 😉

reklama
Do góry