Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Nie chce tu takich wiadomości
Zero sprawiedliwości na tym świecie...
Zero sprawiedliwości na tym świecie...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak strasznie współczuje nie mogę uwierzyć ze tyle kobiet musi przez to przechodzić. Los jest taki okrutny i nie wiem dlaczegoU mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.
Bardzo mi przykro [emoji174][emoji174][emoji174]U mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.
Tak strasznie mi przykroU mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.
[emoji45][emoji45][emoji45][emoji45]U mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.
U mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.
Jezuu dlatego ja się mega boję mojego drugiego usg..U mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.
Dziś dzień złych wiadomości widzę ... [emoji22]
Zrobilam dziś test- nawet cienia brak ... 8dpt 5 dniowej blastki ... co prawda nie z porannego moczu bo mam teraz nocną zmianę w pracy .. jutro zrobie bete -ona rozwieje wątpliwości... serce mi pękło ... nawet cyc od wczoraj nie boli mimo brania progesteronu ... [emoji22]
No niestety. Po prostu z niewiadomych przyczyn przestał się rozwijać.Czekam na informacje czy jest opcja przebadania pozostałych zarodków.Tak strasznie mi przykro
Tak dokładnie. I to jest info dla wszystkich : kochane, po in vitro NIE MA PRAWA być za maly!Nawet nie wiem co napisać strasznie Ci współczuję trzymaj się Kochana. Czyli jednak możliwe, że na poprzednim usg pęcherzyk był za mały, pamiętam, że się martwiłaś, bo lekarz powiedział, że wygląda na 5 tydzień, a Ty byłaś 6 z kawałkiem