reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
U mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.

Nawet nie wiem co napisać 😢 😢 😢 strasznie Ci współczuję 😭 trzymaj się Kochana. Czyli jednak możliwe, że na poprzednim usg pęcherzyk był za mały, pamiętam, że się martwiłaś, bo lekarz powiedział, że wygląda na 5 tydzień, a Ty byłaś 6 z kawałkiem 😞

U mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.
Jezuu dlatego ja się mega boję mojego drugiego usg..:o
Wiem przez co przechodzisz niestety i bardzo ale to bardzo współczuje 😢
Dużo siły życzę ,3 maj się

Dziś dzień złych wiadomości widzę ... [emoji22]

Zrobilam dziś test- nawet cienia brak ... 8dpt 5 dniowej blastki ... co prawda nie z porannego moczu bo mam teraz nocną zmianę w pracy .. jutro zrobie bete -ona rozwieje wątpliwości... serce mi pękło ... nawet cyc od wczoraj nie boli mimo brania progesteronu ... [emoji22]

Beta może być jeszcze bardzo niska, tym bardziej jak nie robiłaś z porannego moczu, mam nadzieję, że jednak nic jeszcze nie jest przesądzone i jutro się pozytywnie zaskoczysz ✊ ✊ ✊

reklama
Nawet nie wiem co napisać 😢 😢 😢 strasznie Ci współczuję 😭 trzymaj się Kochana. Czyli jednak możliwe, że na poprzednim usg pęcherzyk był za mały, pamiętam, że się martwiłaś, bo lekarz powiedział, że wygląda na 5 tydzień, a Ty byłaś 6 z kawałkiem 😞
Tak dokładnie. I to jest info dla wszystkich : kochane, po in vitro NIE MA PRAWA być za maly!
Zostały nam jeszcze 2 zarodki ale boję się że może coś jest nie tak z nimi i że znów będzie to samo. Czekam na info czy jest możliwość je przebadać.
Smutno mi bardzo,Ale ja coś podświadomie czułam że jest nie tak. Właśnie po tym pierwszym usg. A dzisiaj jak zobaczyłam że lekarka długo szuka zarodka i widziałam że nie ma tętna to już było jasne dla mnie że to koniec. Poryczalam się w gabinecie, najgorsze to że inni mają tak że cyk pyk i są w ciazy A u nas to tak żmudna i niepewny proces że jak sobie pomyśle o przeżywaniu po raz kolejny to chyba już nie chce tego przeżywać.

Do góry