reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Powinno być ok 1 przy staraniach.
2,5 to za dużo.
A u mnie zbijali do 2,5 bo to max granica. Wcześniej miałam wyższe i nie pozwolili podejść do procedury. Teraz w ciąży utrzymują mi na granicy 0,3 - biorę 150euthyroxu

U mnie też tak właśnie zbijają poniżej 2,5. I poświęciłam się, wstaje jako zombiak łykam pigułkę i ide spać dalej :D teraz 4 dni wstaje o 5 do pracy to pigułka o 4 to będzie hard core 🤪 🤪 🤪

reklama
Hej dziewczyny, jestem 13 dni po transferze 2 zarodkow. Coś mnie podkusiło i zrobiłam dziś tes i wyszedł negatywny. Fakt, że sikalam na niego przez 3 sekundy, bo nie przeczytałam ulotki 🙄🤦🏻‍♀️ale teraz mam stres... Jutro mam badanie bety. Z objawów mam : brak apetytu, brak okresu 5 dzień, ciągle jestem śpiąca, ból w dole pleców...
A betę kiedy robisz?

Hej dziewczyny, jestem 13 dni po transferze 2 zarodkow. Coś mnie podkusiło i zrobiłam dziś tes i wyszedł negatywny. Fakt, że sikalam na niego przez 3 sekundy, bo nie przeczytałam ulotki 🙄🤦🏻‍♀️ale teraz mam stres... Jutro mam badanie bety. Z objawów mam : brak apetytu, brak okresu 5 dzień, ciągle jestem śpiąca, ból w dole pleców...
Jeżeli łykasz leki to nawet jak się nie udało to okresu nie dostaniesz, dopiero jak odstawisz wszystko... Objawami bym się nie sugerowała, mogą być od leków i oczywiście same potrafimy sobie wyszukać na siłę objawy😊
Nie przejmuj się bo testy często nie wychodzą, a jednak beta jest, także leć jtr na betę i będzie wiadomo. Trzymam kciuki

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekującym na wyniki i wizyty.

✊✊✊Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😊😊😊😘😘😘😘😘😘😘
Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout :)😊😊😊😊
Będzie się działo 🥰🥰🥰🥰🥰

20.08. - drugie usg @Martaem1983 ✊ ✊ ✊
21.08. - wizyta kwalifikacyjna @katherinnn
24.08. - wizyta serduszkowa @Mirka30
24.08. - wizyta przed transferem @Ananasowa93
26.08. - wizyta serduszkowa @mary.m
27.08. - usg @KarolinaJ79
27.08. - wizyta w klinice @Camilleka
27.08. - wizyta przed kriotransferem @pauli890
04.09. - początek stymulacji @Evela.6

2020-08-20 sandra777.12 - termin porodu ❤❤❤
2020-09-03 Nencia - termin porodu ❤
2020-09-28 E-lenna - termin porodu ❤
2020-10-04 Artemida90 - termin porodu ❤
2020-10-08 Liliana87 - termin porodu ❤
2020-10-30 Laurka2019 - termin porodu ❤
2020-11-02 Alicja90 - termin porodu ❤
2020-11-06 Netiaskitchen - termin porodu ❤
2020-11-11 Smętna30 - termin porodu ❤
2021-01-14 Curly89 - termin porodu ❤

@Martaem1983 ✊✊✊✊ za dzisiejszą wizytę, same piękne widoki i mocno bijące serducho ☺❤
@sandra777.12 ✊✊✊✊ szczęśliwego rozwiązania Kochana jeśli jeszcze jesteś w dwupaku ❤❤❤ czekamy na zdjęcie Maluszka :)

✊✊✊✊✊✊ za wszystkie Dziewczyny działające zza krzaków ☺☺☺
U mnie niestety 2 usg i brak tętna. Zarodek w 8 t 5 D tylko 3mm. Mam odstawić leki i czekać na książkę, jak nie nadejdzie to do szpitala.

reklama
Dziś dzień złych wiadomości widzę ... [emoji22]

Zrobilam dziś test- nawet cienia brak ... 8dpt 5 dniowej blastki ... co prawda nie z porannego moczu bo mam teraz nocną zmianę w pracy .. jutro zrobie bete -ona rozwieje wątpliwości... serce mi pękło ... nawet cyc od wczoraj nie boli mimo brania progesteronu ... [emoji22]

Do góry