reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Miłego dzionka :) Trzymajcie się ciepło i nie dajcie się zimie ;)

No i mam dla Was trochę humorku
:-) :-D :-) :-D :-)
533665_439274839472085_1630770786_n.jpg

reklama
Tequila nie znajdziesz odpowiedzi czemu się nie udaje, jest mnóstwo przyczyn, lekarze też nie są w stanie tego ocenić, jedynie mogą zlecić dodatkowe badania. Nie poddawaj się.
Czy masz jakieś mrozaczki bo nie pamiętam?

TeQuila nie wiem czy jakikolwiek doktor byłby w stanie odpowiedzieć dlaczego się nie udało. Też zadawałam to pytanie wiele razy, ja zdrowa, mąż zdrowy ... mam znajome które mają dzidzie z jednym jajowodem jak ja, ale cóż, nie udało się naturalnie, nie udało się IMCI, i dwa razy crio. Postanowiliśmy wykonać wiele badań w tym naszych zarodków i się udało. Pomyśl może o tym. Gdybyśmy nie mieli tych badań na pewno wylałabym wiele łez, bo nie wiadomo za którym razem miałabym nasze dzieciątka zdrowe i bez wad w brzuszku.

Program In Vitro All Inclusive Genetics - zapłodnienia in vitro INVICTA

TeQuila, nawet nie wiesz, jak mi przykro. Wczoraj cały dzień czekałam na Twój wynik i wierzyłam, że będzie dobrze.
Wiem, że cokolwiek bym nie napisała, to i tak moje słowa nie ukoją Twojego bólu i odwiecznego pytania: dlaczego?
Kochana, musisz być silna i nie poddawać się. Wypłacz się, oczyść duszę, posklejaj serce i ruszaj do następnej batalii. Musisz mieć plan działania, bo to choć na chwilę pomaga zapomnieć, że się nie udało i daje człowiekowi nowe siły do walki swoje największe marzenie w postaci Maleństwa.

I błagam Cię, nie znikaj z forum, jak zrobiły to niektóre dziewczyny. Tutaj znajdziesz wsparcie i zrozumienie w najgorszych momentach swojego życia.

Łep do słońca, pierś do przodu i walcz!!! Walcz Kochana! Bo gra jest naprawdę warta świeczki, a właściwie dzidziusia:-)

Jak tylko się wczoraj pocieszyłam, że nie mam cukrzycy, to w nocy złapało mnie zapalenie pęcherza. Masakra jakaś.
Boli jak (może nie będę się wyrażać), do toalety biegam co 5 sekund, a najlepiej bym już tam została.
I każda pozycja, czy to leżenie, czy siedzenie, czy chodzenie, jest złe i niedobre.
Dobrze, że w domu mam Furagine, chociaż pamiętam, że ona na mnie nie bardzo działa. No ale lepiej coś, niż nic.
Zaraz się też zakwaszę.
Czy ja normalnie, bez żadnych chorób, nie mogę żyć?!

co ja bym bez Was zrobila,nie mam nikogo z kim moge pogadac bo nikt takich problemów jak my nie ma i nie jest w stanie zrozumiec i pocieszyc,choc mam wokół siebie mnostwo zyczliwych osob to nie to samo..BARDZO WAM DZIĘKUJE!!!!
madzialenak mam mrozaczki dwa ale boje sie ze nastawie sie na crio a okaze sie ze malenstwa nie przezyły mrozenia i znowu bede cierpiec moj maz mowi ze podejdziemy do crio a ja sie nie uda zmienimy klinikę tylko ze ja nie mam siły na kolejne rozczarowania
lawendowy postaram sie nie znikać choć nie wiem czy dam rade cieszyc sie razem ze szczesliwymi mamami czytać o waszym szczesciu bo mimo ze w głebi serca bardzo sie ciesze z wami to teraz boli podwojnie
gotadora program super pomijajac koszta bo spore to w moim przypadku doliczyc musiałabym koszta dojazdu bo nawet do warszawy z katowic mam dosc kawałek by jezdzic na wizyty,bede musiała poszukac czegos na slasku jakiejs kliniki ktora jest sprawdzona juz przez dziewczyny

Czesc Dziewuszki

Kinga, Domat, kciuki zacisniete za wasze udane wizyty.&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Darii, dziekuje ,ze pytasz. Dzis w nocy , to juz nawet nie wiem ile razy lecialam do toalety z moczem. Dodatkowo bolal mnie brzuch i rano juz podejrzewalam zapalenie pecherza ale pomyslalam przez chwie,ze to niemozliwe bo biore ciagle jeszcze leki przeciwzapalne. Chyba przyczyna bolu jest inna.
Darii, zycze Ci, aby te dolegliwosci z przyjmowaniem lekow szybko odeszly w niepamiec. Przypomnij mi prosze kiedy Ty teraz zaczynasz??? W nastepnym cyklu?

Tequila :-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-( bardzo zasmucil mnieTwoj post :-:)-:)-:)-( Doskonale wiemy co czujesz. Zadne slowa w tej chwili nie ukoja TWojego bolu, ale zobaczysz,ze po placzu przyjdzie sila do dalszej walki.Moze nie dzis i nie jutro ale przyjdzie. Trzymaj sie kochana i nie poddawaj.
Pamietaj,ze my jestesmy tutaj na forum, aby sie rowniez wspierac w ciezkich momentach. Dlatego podpisuje sie pod tym co napisala Lawendowy , nie uciekaj od nas.
Mnie osobiscie bardzo, to forum i dziewczyny pomogly w ciezkich chwilach... a bylo ich , oj bylooo

Ostatnia edycja:
reklama
Lawendowy Sen na mnie najbardziej działa żurawina, kiedyś gdy byłam bardzo chora to z apteki pomogła mi już pierwsza saszetka - to się w wodzie rozpuszczało, nie było smaczne, ale z żurawiny i pomogło, myślę że i sam sok pomoże - kuruj się!

TeQuila :-) i tak trzymać - myśl co dalej, bitwa przegrana ale wojna trwa i ją wygrasz :tak:

Do góry