Czarna1985
Fanka BB :)
Kochane piekne uczucie uslyszec serduszko❤❤❤zaczynamy 7 tydzień ❤❤❤
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Noooooo i cudownie !!Kochana slyszalam piękne serduszko ❤❤❤
Jak najbardziej okzałączyłam Ci tabelkę. Teraz najważniejsze będą przyrosty.Hej dziewczyny , dziś zrobiłam betę 9 dzień po transferze wyszła 67,5 , chyba się udało w czwartek powtórzę czy przyrasta. Jak myślicie czy to dobry wynik na 9 dzień, miałam transfer 5 dniowej blastki .
Kochana slyszalam piękne serduszko ❤❤❤
Ojjj tak dr Martynowska .. odważna kobietaNosz kurde, krew się we mnie gotuję i nóż w kieszeni otwiera jak takie coś czytam. Tak jak @Mirka30 napisala ludzie umierają i będą umierać taki nasz los niestety. I nie ma na świecie osoby która umarła na samego covida. Każda miała choroby współistniejące. Covid to inna odmiana zapalenia płuc. Dlaczego jedna lekarkę odsunęli od pracy i ma zakaz wykonywania zawodu? Na ta chwile na pół roku chyba... Bo ma dość tego kretactwa i matactwa i zaczęła głośno mówić o wszystkim. Dlaczego ostatnio było tak głośno że kobietę rodzącą nie chcieli przyjąć do szpitala bo nie miała testów. Albo jak ludzie którzy nie mieli wykonanych testów dostają informacje ze ich test wyszedł pozytywnie... Śmiech na sali... Od kiedy można mieć katar czy kaszel bezobjawowo? Bo chyba ja już głupia jestem. W takim razie jak już pisałam wcześniej korona jest już u nas od czterech lat i moja babcia też zmarła na koronę a nie na serce bo miała trudności z odychaniem ....
Kochana szczerze to mój najpiękniejszy dzień w zyciu❤❤❤No nareszcie, myślałam że ty zawału dostanę!!! Kochanaaaa strasznie się cieszę ❤❤ To musi być piękne uczucie nie??? Niech sobie teraz ładnie i zdrowo rośnie maleństwo ❤
Mam nadzieję że ja za parę dni też będę miała to szczęście...
Gratulacje
Nie można wejść razem na transfer??? Ja pewnie podejdę na początku września i jestem zaskoczona bo zawsze byliśmy razem. Ostatnio, początek lipca też, sami nawet zapytali czy idziemy razem. Coś się zmieniło u nas klinice w ostatnim czasie?No teraz nie można przynajmniej u mnie w klinice. Ja tez prosiłam na transfer
Znalezione w sieci co do umieralności na covidaOjjj tak dr Martynowska .. odważna kobieta
jak i wielu innych, którzy nie boją się mowić prawdy. Matematyki i statystyki nie oszukasz