Martaem1983
Fanka BB :)
Bardzo Ci dziękuję za odpwidzę, że rozumiesz moje rozterkiwolałabym pójść na l4 na spokojnie po 4 m-cu po badaniach prenatalnych , po zakończonym 1 trymestrze. No ale z drugiej strony kurde sytuacja jest jaka jest. Najlepsze jest to że dziewczyna z którą pracuje zarzekala się że nie planuje itp. Przeraża mnie myśl o poinformowaniu szefostwa że obie jesteśmy w ciazy i muszą sobie sami poradzić. Ale jeśli pójdę na l4 teraz to ominie mnie to bo pracownica ma ust dopiero 14.09.. kurde no nigdy nie może być normalnie...Też pracuję w sklepie, jestem managerem. I powiem Ci, że nie warto narażać swojego zdrowia ani zdrowia dziecka, zwłaszcza, że tak o nie walczysz. Z doświadczenia wiem, że nikt Ci nigdy nie podziękuje za poświęcenie. Nikt nie wróci Ci zdrowia ani tymbardziej dziecka. Akurat u nas w firmie jest tak, że L4 jest nawet bardzo wskazane, bo pracodawca nie chce brać odpowiedzialności za ewentualne powikłania. Ale nawet gdyby tak nie było, to bym się nie zastanawiała i brała zwolnienie od razu. Ty i dzidziuś jesteście teraz najważniejsi