reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja mialam na początku ze tylko mnie bolala lewa strona 😕

Ok dziękuję kochana, zaczelam się martwic bo zawsze mnie nawalało raz z lewej raz z prawej a dzisiaj wyjątkowo bardzo mnie nawala tylko prawa strona.. Muszę wytrzymać do tego scanu żeby upewnić się ze kropek jest we wlasciwym miejscu, a tak to się martwię i panikuje... ☹️

Ok dziękuję kochana, zaczelam się martwic bo zawsze mnie nawalało raz z lewej raz z prawej a dzisiaj wyjątkowo bardzo mnie nawala tylko prawa strona.. Muszę wytrzymać do tego scanu żeby upewnić się ze kropek jest we wlasciwym miejscu, a tak to się martwię i panikuje... ☹️
Kochana może umow sie do polskiego ginekologa. Bedziesz spokojniejsza. Jak bedzie wszystko ok to ja odrazu jak przyjadę do uk szukam polskiego ginekologa. Nie ufam anglikom

Dokładnie ten przeciąg potrafi zabić. Ale muszę wam opowiedzieć dalszy ciąg mojej historii bo jest happpy end. Otóż w wieku 17 lat na wakacjach zakochałam się w pewnym chłopaku, pierwsza miłość co prawda tylko mentalna ale wielka. Niestety on z Wrocławia ja z Krakowa więc drogi się rozjechały. Co roku w ustalonej dacie wysyłaliśmy sobie zasuszone kwiatki i tak pamięć trwała. Na nieszczęście wyszłam za mąż. Tą historię już znacie. Urodziłam córkę. 7 lat wytrzymałam i pękłam. Rozwód piekło. Pewnego dnia w Krakowie na pogrzebie spotkałam moją wakacyjną miłość. I piorun uderzył po raz drugi. Jestem szczęśliwa u boku człowieka który składał mnie po tych wszystkich przejściach. Zmienił pracę, miejscee zamieszkania i kocham go nad życie bo jest normalny ciepły odpowiedzialny.
Pierwsza miłość to jest często TO 😍😍
Szkoda, że musiałaś cierpieć ale masz córkę iiii znaleźliście się ponownie !! Przeznaczenie ❤️🥳
Ja jestem z moją pierwszą miłością 11 lat (miałam 16 lat jak się poznaliśmy i tak już zostało) 🤪 i także kocham go nad życie 🥰

reklama
Kochana może umow sie do polskiego ginekologa. Bedziesz spokojniejsza. Jak bedzie wszystko ok to ja odrazu jak przyjadę do uk szukam polskiego ginekologa. Nie ufam anglikom

No ja właśnie też im nie ufam.. W poniedziałek mam rozmowę telefoniczną z położną a w piątek już USG niby mają mi zrobić w GP i badania jakieś.. Więc nie wiem czy wstrzymać się do tego czasu i zobaczyć co mi powiedzą i później jeszcze w następny poniedziałek w klinice czy działać na własną rękę...

Do góry