reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie mam pojecia czemu nie wolno... 🤔 Dostałam długą listę co robić, a czego nie... No wiesz dieta wysokobiałkowa, pić 2 litry wody dziennie, nie pić kofeiny i nie jeść ostrych rzeczy itp. Staram się do tego stosować...

Dieta wysokobiałkowa i dużo wody to najczęściej zalecenia po punkcji

reklama
No dobra jak to ja sobie pokomplikowałam... Eh nie wiem czemu Ci lekarze o pewnych rzeczach nie mówią...

Czy ktoś odpowie na moje pytanko? ja wiem burza hormonów tutaj i szczęśćia i bet :) :)

Na wymaz z pochwy wyniki za 5 dni także luz.
Ale na wymaz na chlamydię czeka się aż 2 tygodnie a ja cykl zacznę około 22 sierpnia (18 wizyta). No i co dupa nie zdąrzymy w tym cyklu??

🤔 🙄 😳

czy to można donieść? ale pewnie nie :oo::oo:

masakra !

Biocenoza jest szybko, ale na chlamydie, ureaplasme i mycoplasme czekałam ponad tydzień, niedawno robiłam i wyniki musiałam mieć przed transferem. A na starcie procedury to robili mi jeszcze przed rozpoczęciem stymulacji na pewno. Może zadzwoń i zapytaj, albo sprawdź w innym miejscu czy nie da się mieć wyników szybciej

to pieknie z zarodkami wyszlo. trzymam mega kciukasy - teraz tylko relaks. z glowa musi byc w porzadku, to wazne. aacrd musowo brac kazdy i 75 w zueplnosci styknie.... a jesli encortonu nie masz to kup i tez bierz.
Nie mam encortonu nie przepisał mi lekarz:-( mam tylko acard. Mam transfer jutro teraz to już nie ma znaczenia. Bo to ponoć z dwa tygodnie przed transferem powinno zacząć się brać. Jak teraz nie wyjdzie to immunologia i sterydy pewnie, albo nic mi nie wyjdzie. Ja się zastanawiam czy to łyżeczkowanie jednak coś nie zmieniło. Niby histeroskopia ok, ale przecież nie wszystko widzimy.

Babeczki błagam powiedzcie że to nie zastrzyk... transfer był w sobotę i 0.3 ml zastrzyku z pregnylu. Gdzieś ok 13 w sobotę był zastrzyk.

Zobacz załącznik 1161843
@annemarie czy ty wstawialas rozpiske jak się wchłania zastrzyk?

Annemarie takie coś wrzucała, 4dpt to chyba jeszcze za wcześnie na betę? ale za to jaki progesteron masz duży 😍

Wpisujecie kolejno : ilosc wstrzyknieta,wage wasza i ile dni minelo od zastrzyku.

reklama
Do góry