I przyszła pora na mnie. Mogę już powiedzieć że w piątek oficjalnie zacznę przygodę z invitro. Dostałam okres więc wizyta rozpoczynając stymulację umówiona. Strasznie się boję tego co prze de mną ale z drugiej strony bardzo się cieszę że zrobimy kolejny krok na przód. Nie nastawian się na sukces ale jedyne o czym marzę to żeby z tej procedury było z czego transfer zrobić a szczytem marzeń jeśli zostanie coś na kolejna próbę.
reklama
Gonia0605
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za Ciebie...Cześć:-) mam transfer jutro dwóch ostatnich zarodków jak się rozmrożą. I dlatego się pytam bo ostatnio beta cały czas 0 :-( Podano mi 4AA i 3BB potem3BC i nic 0. Teraz mam dwa ostatnie 2BC i 3BC. O dziwo tym razem miałam duzo zarodków bo na 7 zapłodnionych komórek było 6 zarodków do 3 doby wszystkie 8B i 5 blastocyst w sumie. No, ale coś nie idzie...i dostałam accard teraz ale zastanawiam się czy nie zwiększyć.
Gratulacje kochana. Piekna beta
Dziękuję
Wspaniale ! Gratulacje teraz juz spokojnie, zdrowo rosnijcie
Dziękujeee
I przyszła pora na mnie. Mogę już powiedzieć że w piątek oficjalnie zacznę przygodę z invitro. Dostałam okres więc wizyta rozpoczynając stymulację umówiona. Strasznie się boję tego co prze de mną ale z drugiej strony bardzo się cieszę że zrobimy kolejny krok na przód. Nie nastawian się na sukces ale jedyne o czym marzę to żeby z tej procedury było z czego transfer zrobić a szczytem marzeń jeśli zostanie coś na kolejna próbę.
Będzie dobrze, trzymam mocne kciuki za Ciebie aby wszystko się udało
Iskierka_NADZIEII
No niestety wynik negatywny choc miesiaczki nie mam do tej pory czeka mnie 2 próba w piątek wizyta.@Hope899 a Ty masz wyniki bety? Jak jest?
mary.m
Ani objawy ani ich brak raczej nic nie znaczą, niestety nic się tak nie dłuży jak te dni do bety a o tym ostrym to nigdy nic nie słyszałam, czemu nie wolno? już niedługoDziewczyny ja już zaczynam świrować... Od wczoraj mam takie silne przeczucie, że nic z tego nie będzie jak mnie nic nie boli to myślę sobie, że to źle bo nic się nie dzieje... Jak coś zaboli to na pewno zrobiłam coś źle. Wczoraj miałam wyrzuty sumienia, bo zjadlam obiad, który był trochę ostry, a przecież nie kazali mi jeść ostrego :/ oszaleję do końca tygodnia ciągle tylko chodzę i płaczę
Ostatnia edycja:
Margoolcia
A nie pracujesz? Może masz za dużo wolnego czasu bo to z tego co widzę nikomu nie służy.Dziewczyny ja już zaczynam świrować... Od wczoraj mam takie silne przeczucie, że nic z tego nie będzie jak mnie nic nie boli to myślę sobie, że to źle bo nic się nie dzieje... Jak coś zaboli to na pewno zrobiłam coś źle. Wczoraj miałam wyrzuty sumienia, bo zjadlam obiad, który był trochę ostry, a przecież nie kazali mi jeść ostrego :/ oszaleję do końca tygodnia ciągle tylko chodzę i płaczę
mary.m
Bardzo dobre wiadomości, najważniejsze, że zaczniecie działać
reklama
mary.m
No niestety wynik negatywny choc miesiaczki nie mam do tej pory czeka mnie 2 próba w piątek wizyta.
Przykro mi ile dni po transferze robiłaś badanie? Jeśli jesteś na progesteronie to okresu raczej nie będziesz miała póki nie odstawisz
Podziel się: