reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

I przyszła pora na mnie. Mogę już powiedzieć że w piątek oficjalnie zacznę przygodę z invitro. Dostałam okres więc wizyta rozpoczynając stymulację umówiona. Strasznie się boję tego co prze de mną ale z drugiej strony bardzo się cieszę że zrobimy kolejny krok na przód. Nie nastawian się na sukces ale jedyne o czym marzę to żeby z tej procedury było z czego transfer zrobić a szczytem marzeń jeśli zostanie coś na kolejna próbę. 😍

reklama
Cześć:-) mam transfer jutro dwóch ostatnich zarodków jak się rozmrożą. I dlatego się pytam bo ostatnio beta cały czas 0 :-( Podano mi 4AA i 3BB potem3BC i nic 0. Teraz mam dwa ostatnie 2BC i 3BC. O dziwo tym razem miałam duzo zarodków bo na 7 zapłodnionych komórek było 6 zarodków do 3 doby wszystkie 8B i 5 blastocyst w sumie. No, ale coś nie idzie...i dostałam accard teraz ale zastanawiam się czy nie zwiększyć.
Trzymam kciuki za Ciebie... ✊ ✊ ✊

I przyszła pora na mnie. Mogę już powiedzieć że w piątek oficjalnie zacznę przygodę z invitro. Dostałam okres więc wizyta rozpoczynając stymulację umówiona. Strasznie się boję tego co prze de mną ale z drugiej strony bardzo się cieszę że zrobimy kolejny krok na przód. Nie nastawian się na sukces ale jedyne o czym marzę to żeby z tej procedury było z czego transfer zrobić a szczytem marzeń jeśli zostanie coś na kolejna próbę. 😍

Będzie dobrze, trzymam mocne kciuki za Ciebie aby wszystko się udało ✊✊✊

Dziewczyny ja już zaczynam świrować... Od wczoraj mam takie silne przeczucie, że nic z tego nie będzie :( jak mnie nic nie boli to myślę sobie, że to źle bo nic się nie dzieje... Jak coś zaboli to na pewno zrobiłam coś źle. Wczoraj miałam wyrzuty sumienia, bo zjadlam obiad, który był trochę ostry, a przecież nie kazali mi jeść ostrego :/ oszaleję do końca tygodnia :( ciągle tylko chodzę i płaczę :(
Ani objawy ani ich brak raczej nic nie znaczą, niestety nic się tak nie dłuży jak te dni do bety 😐 a o tym ostrym to nigdy nic nie słyszałam, czemu nie wolno? 🤔 już niedługo 😘

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja już zaczynam świrować... Od wczoraj mam takie silne przeczucie, że nic z tego nie będzie :( jak mnie nic nie boli to myślę sobie, że to źle bo nic się nie dzieje... Jak coś zaboli to na pewno zrobiłam coś źle. Wczoraj miałam wyrzuty sumienia, bo zjadlam obiad, który był trochę ostry, a przecież nie kazali mi jeść ostrego :/ oszaleję do końca tygodnia :( ciągle tylko chodzę i płaczę :(
A nie pracujesz? Może masz za dużo wolnego czasu bo to z tego co widzę nikomu nie służy.

Bardzo dobre wiadomości, najważniejsze, że zaczniecie działać :) 🥰

reklama
Do góry