reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć:-) mam transfer jutro dwóch ostatnich zarodków jak się rozmrożą. I dlatego się pytam bo ostatnio beta cały czas 0 :-( Podano mi 4AA i 3BB potem3BC i nic 0. Teraz mam dwa ostatnie 2BC i 3BC. O dziwo tym razem miałam duzo zarodków bo na 7 zapłodnionych komórek było 6 zarodków do 3 doby wszystkie 8B i 5 blastocyst w sumie. No, ale coś nie idzie...i dostałam accard teraz ale zastanawiam się czy nie zwiększyć.

to pieknie z zarodkami wyszlo. trzymam mega kciukasy - teraz tylko relaks. z glowa musi byc w porzadku, to wazne. aacrd musowo brac kazdy i 75 w zueplnosci styknie.... a jesli encortonu nie masz to kup i tez bierz.

reklama
Dziewczynki 14 dpt beta 2009 mIU/ml, chce mi się ryczeć, dopiero teraz zaczynam wierzyć, że jest dobrze 🥺

9 dpt 288,1 mIU/ml
12 dpt 951,2 mIU/ml
14 dpt 2009 mIU/ml

Więcej nie będę powtarzać tylko umawiam się na usg. Progesteron też podskoczył z 11,16 ng/ml na 16,36 ng/ml, jeszcze dziś dr ma dzwonić w sprawie leków. W sierpniu mija dokładnie 5 lat odkąd zaczęliśmy się starać o dziecko. Pierwszą punkcję miałam też w sierpniu równo rok temu. Boję się co dalej, ale jeszcze nigdy nie doszłam tak daleko :)
Bardzo się cieszę! 😘😘😘 I dalej trzymam kciuki! ✊✊✊✊

Dziewczynki 14 dpt beta 2009 mIU/ml, chce mi się ryczeć, dopiero teraz zaczynam wierzyć, że jest dobrze 🥺

9 dpt 288,1 mIU/ml
12 dpt 951,2 mIU/ml
14 dpt 2009 mIU/ml

Więcej nie będę powtarzać tylko umawiam się na usg. Progesteron też podskoczył z 11,16 ng/ml na 16,36 ng/ml, jeszcze dziś dr ma dzwonić w sprawie leków. W sierpniu mija dokładnie 5 lat odkąd zaczęliśmy się starać o dziecko. Pierwszą punkcję miałam też w sierpniu równo rok temu. Boję się co dalej, ale jeszcze nigdy nie doszłam tak daleko :)
Gratulacje kochana. Bedzie dobrze na pewno ❤

U mnie beta rosla normalnie,tzn bez jakiegos szalu ale w normach.Objawow nie ma,usg okolo 6-7 tydz z pustym pecherzykiem,potem sie to jeszcze sprawdza,jak nic sie nie zmieni,to albo sie czeka albo wywoluje poronienie.

Co kminisz karolajna?[emoji85][emoji85][emoji85]
Moja beta rosła normalnie i miałam objawy jak przy ciążach rozwijających się. Myślę, że objawy to kwestia indywidualna.

reklama
Do góry