reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No dobra jak to ja sobie pokomplikowałam... Eh nie wiem czemu Ci lekarze o pewnych rzeczach nie mówią...

Czy ktoś odpowie na moje pytanko? ja wiem burza hormonów tutaj i szczęśćia i bet :) :)

Na wymaz z pochwy wyniki za 5 dni także luz.
Ale na wymaz na chlamydię czeka się aż 2 tygodnie a ja cykl zacznę około 22 sierpnia (18 wizyta). No i co dupa nie zdąrzymy w tym cyklu??

🤔 🙄 😳

czy to można donieść? ale pewnie nie :oo::oo:

masakra !

reklama
No nie pracuję :) z chęcią porobiłabym coś w domu, ale nadal główkuję co mi wolno, a co nie... Jak się nie uda to będę się obwiniać, że mogłam się powstrzymać te kilka dni...
Mi się wydaje, choć każda jest inna że jak za dużo wolnego czasu to głowa szaleje przy takim stresie. Dlatego u mnie sprawdziły się imprezy w domu co tydzień,full pracy i smaczna drzemka po pracy bo padałam na buzię 😁 ale przynajmniej głowa zachowana zdrowa 💪😊👍

No dobra jak to ja sobie pokomplikowałam... Eh nie wiem czemu Ci lekarze o pewnych rzeczach nie mówią...

Czy ktoś odpowie na moje pytanko? ja wiem burza hormonów tutaj i szczęśćia i bet :) :)

Ale na wymaz na chlamydię czeka się aż 2 tygodnie a ja cykl zacznę około 22 sierpnia (18 wizyta). No i co dupa nie zdąrzymy w tym cyklu??

🤔 🙄 😳

masakra !
To może spróbuj zrobić w innym miejscu, nie przez lekarza. Zadzwoń np do diagnostyki i pytaj ile się czeka, jak krócej to poszukaj w okolicy punktu pobierającego wmazy (nawet w Rzeszowie jest jeden, więc gdzie indziej będzie więcej). Na ich stronie patrząc na szybko nie widziałam, w alabie niby 7 dni roboczych czas oczekiwania.

Jak miałam transfer w sierpniu to było ze mną kilka pacjentek doktora Zorawksiego. Jesteś zadowolona? Gizler jest specyficzny, profesjonalista, poważny. Ale pare razy udało mi się go rozśmieszyć do łez:)
Ja osobiście jestem zadowolona. Owszem on też na pierwszej wizycie wydawał mi się specyficzny ale naprawdę zna się na swojej robocie. Zawsze wytłumaczy, gdy nie ma miejsca u niego przyjdzie szybciej, bądź zostanie dłużej. Jak potrzebuje wizyty w czwartej (on pracuje też w innym szpitalu) to mnie przyjmuje tam. Dodam że jedna osoba z mojej rodziny leczyła się u niego i od razu zaszła w ciążę 😍😍

Babeczki błagam powiedzcie że to nie zastrzyk... transfer był w sobotę i 0.3 ml zastrzyku z pregnylu. Gdzieś ok 13 w sobotę był zastrzyk.

Screenshot_20200812-160623_Samsung Internet.jpg

@annemarie czy ty wstawialas rozpiske jak się wchłania zastrzyk?

🤔 🙄 😳

masakra !
Nie można. To jest badanie bez którego nie można rozpocząć procedury 😬

reklama
No nie pracuję :) z chęcią porobiłabym coś w domu, ale nadal główkuję co mi wolno, a co nie... Jak się nie uda to będę się obwiniać, że mogłam się powstrzymać te kilka dni...

Robić możesz, tylko nie dźwigaj :) polecam spacery, pomagają na nerwy i ukrwienie macicy ;) sprzątałam w szafkach, szufladach, robiłam zaległe prania i szycia, byle się czymś zająć, a na weekend pojechaliśmy sobie na wycieczkę połazić i się porelaksować

Do góry