reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jest do ogarniecia. Zbliza sie do wyzszego pulapu ale jest jeszcze do zaakceptowania.

A jak dzisiaj ? co sie dzieje ? nie bylo mnie kilka dni
Cześć:-) mam transfer jutro dwóch ostatnich zarodków jak się rozmrożą. I dlatego się pytam bo ostatnio beta cały czas 0 :-( Podano mi 4AA i 3BB potem3BC i nic 0. Teraz mam dwa ostatnie 2BC i 3BC. O dziwo tym razem miałam duzo zarodków bo na 7 zapłodnionych komórek było 6 zarodków do 3 doby wszystkie 8B i 5 blastocyst w sumie. No, ale coś nie idzie...i dostałam accard teraz ale zastanawiam się czy nie zwiększyć.

Super Kochana ❤ ❤ ❤ dobrze, że nie kazali Ci czekać aż do piątku, bo to straszny stres. Trzeba to opić czymś bezalkoholowym :D🥂

Kochana Normalnie jestem w ogromnym szoku że jak narazie wszystko jest dobrze ❤️ Teraz tylko muszę wytrzymać jakoś do tego USG... Tylko że dużo czasu jeszcze i muszę spróbować nie zwariowac do tego czasu 😁😘😘😘

Wiecie ile się czeka na wymazy z tunelu??

Muszę dwa zrobić do procedury i tak główkuje czy jak przyjdę na wizytę w wtorek to mi machnie i nie będzie po czasie...

Jak się idzie na wizytę i totalnie nic się nie załatwiło w sensie papierów to jak to wygląda???

Żeby cie zakwalfikowali to musisz mieć wszystkie badania czy np robiąc u nich np można te wymazy donieść np w okres lub tuż po nim czy jakos tak???

Z krwi mam wszystko. Brakuje mi 2 wymazów i usg cycek.

Jestem zielona :D :D :D a doktorek za wiele nie gadał na ten temat... Nie dał do siebie namiarów też...

Cześć:-) mam transfer jutro dwóch ostatnich zarodków jak się rozmrożą. I dlatego się pytam bo ostatnio beta cały czas 0 :-( Podano mi 4AA i 3BB potem3BC i nic 0. Teraz mam dwa ostatnie 2BC i 3BC. O dziwo tym razem miałam duzo zarodków bo na 7 zapłodnionych komórek było 6 zarodków do 3 doby wszystkie 8B i 5 blastocyst w sumie. No, ale coś nie idzie...i dostałam accard teraz ale zastanawiam się czy nie zwiększyć.

Będę trzymała mocno kciuki żeby wszystko się udało 😘✊

reklama
Do góry