reklama
Cześć:-) mam transfer jutro dwóch ostatnich zarodków jak się rozmrożą. I dlatego się pytam bo ostatnio beta cały czas 0 :-( Podano mi 4AA i 3BB potem3BC i nic 0. Teraz mam dwa ostatnie 2BC i 3BC. O dziwo tym razem miałam duzo zarodków bo na 7 zapłodnionych komórek było 6 zarodków do 3 doby wszystkie 8B i 5 blastocyst w sumie. No, ale coś nie idzie...i dostałam accard teraz ale zastanawiam się czy nie zwiększyć.Jest do ogarniecia. Zbliza sie do wyzszego pulapu ale jest jeszcze do zaakceptowania.
A jak dzisiaj ? co sie dzieje ? nie bylo mnie kilka dni
Super Kochana ❤ ❤ ❤ dobrze, że nie kazali Ci czekać aż do piątku, bo to straszny stres. Trzeba to opić czymś bezalkoholowym
Kochana Normalnie jestem w ogromnym szoku że jak narazie wszystko jest dobrze Teraz tylko muszę wytrzymać jakoś do tego USG... Tylko że dużo czasu jeszcze i muszę spróbować nie zwariowac do tego czasu
Dziękuję kochana
Wesoła_Aga
Fanka BB :)
Wiecie ile się czeka na wymazy z tunelu??
Muszę dwa zrobić do procedury i tak główkuje czy jak przyjdę na wizytę w wtorek to mi machnie i nie będzie po czasie...
Jak się idzie na wizytę i totalnie nic się nie załatwiło w sensie papierów to jak to wygląda???
Żeby cie zakwalfikowali to musisz mieć wszystkie badania czy np robiąc u nich np można te wymazy donieść np w okres lub tuż po nim czy jakos tak???
Z krwi mam wszystko. Brakuje mi 2 wymazów i usg cycek.
Jestem zielona a doktorek za wiele nie gadał na ten temat... Nie dał do siebie namiarów też...
Muszę dwa zrobić do procedury i tak główkuje czy jak przyjdę na wizytę w wtorek to mi machnie i nie będzie po czasie...
Jak się idzie na wizytę i totalnie nic się nie załatwiło w sensie papierów to jak to wygląda???
Żeby cie zakwalfikowali to musisz mieć wszystkie badania czy np robiąc u nich np można te wymazy donieść np w okres lub tuż po nim czy jakos tak???
Z krwi mam wszystko. Brakuje mi 2 wymazów i usg cycek.
Jestem zielona a doktorek za wiele nie gadał na ten temat... Nie dał do siebie namiarów też...
Ależ superanckie macie wyniczki, mega mega
Gratulacje mamuśki
Dziękuję
Cześć:-) mam transfer jutro dwóch ostatnich zarodków jak się rozmrożą. I dlatego się pytam bo ostatnio beta cały czas 0 :-( Podano mi 4AA i 3BB potem3BC i nic 0. Teraz mam dwa ostatnie 2BC i 3BC. O dziwo tym razem miałam duzo zarodków bo na 7 zapłodnionych komórek było 6 zarodków do 3 doby wszystkie 8B i 5 blastocyst w sumie. No, ale coś nie idzie...i dostałam accard teraz ale zastanawiam się czy nie zwiększyć.
Będę trzymała mocno kciuki żeby wszystko się udało
mary.m
Tak się cieszę Słońce mocne kciuki, by dalej było tak pięknie
Dziękuję, oby było
mary.m
Kochana Normalnie jestem w ogromnym szoku że jak narazie wszystko jest dobrze ❤ Teraz tylko muszę wytrzymać jakoś do tego USG... Tylko że dużo czasu jeszcze i muszę spróbować nie zwariowac do tego czasu
Ja też, kolejny stres umówiłam się na za tydzień, to będzie 21 dpt
reklama
Ja też, kolejny stres umówiłam się na za tydzień, to będzie 21 dpt
Ojaa, a ja się pomyliłam... U mnie e wczoraj był 22 dpt a nie 23 Czyli mimo wszystko jest dobrze Jak ja będę miała usg to będzie u mnie 35 dzień, czyli musi się chyba już coś wtedy dziać
Podziel się: